Kungsholmen - Kristinebergs Strand, 2 rum, 55 kvm

Kristinebergs Strand 27, 2 tr

Om bostaden

Ljuvlig hörnlägenhet i högt, fritt och ljust läge med stor solig balkong i sydväst och strålande fri sjöutsikt mot Mälaren & Ulvsundasjön.

Fantastisk och sydvästvänd hörnlägenhet, högt och fritt belägen med en soldränkt balkong som har sol från förmiddag till sen kväll och strålande fri sjöutsikt mot Mälaren och Ulvsundasjön. Balkongen är den utmärkta platsen att blicka ut över sjö- och båtlivet samt människorna längs kajen och strandpromenaden.

Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck, öppna sällskapsytor och en suverän planlösning om 55 yteffektiva kvm (möjlig ”mini-3:a”). Här ges en hall med plats för ytterkläder och skor samt god förvaring i garderober. Helkaklat badrum med klinkergolv och vattenburen golvvärme, duschhörna, WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Vardagsrum i hörnläge med fönster i dubbla väderstreck och utgång till balkongen i sydväst med sjöutsikt. Vardagsrummet ansluter till ett välutrustat kök med gott om skåp, bra arbetsytor och komplett maskinell utrustning. Invid köket finns en matplats för 4-6 personer. I stället för matplats kan man med enkla medel bygga ett mindre sovrum, väl passande som barn-, gäst- eller arbetsrum (se alternativ planlösning).

Det här är sannerligen ett drömboende för den som söker något utöver det vanliga på Stockholms bostadsmarknad, ett boende där vattnet och ljuset alltid känns närvarande. Välkommen till soliga och härliga Kristinbergs Strand som tillsammans med Hornsbergs Strand blivit Stockholms nya riviera med stans häftigaste sjöläge vid Mälaren! Här lever du i unik, maritim boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor, sjökrogar m.m.

Pris: 4 695 000 kr

Månadsavgift: 3 105 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 300-400:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Andel i föreningen: 0,91039 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 523 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.200-1.700 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platser vid kajen och i carport går att hyra för 1.175 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand1.se

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, grovsoprum och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet på Kristinebergs Strand 3 som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Kabel-TV via Com Hem (grundutbud ingår i avgiften).

Internet: Fiberbredband via Ownit, 100 Mbit för 150:-/månad. Bredband går även att få via Com Hem.

Sammanställning: Stor balkong i högt fritt sydvästläge med sol från förmiddag till sen kväll och strålande fri sjöutsikt mot Mälaren och Ulvsundasjön. Balkongen är den utmärkta platsen att blicka ut över sjö- och båtlivet samt människorna längs kajen och strandpromenaden.

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.