Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 29, 4 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Kristinebergs Strand 29, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 250 000 kr

Avgift

3 105 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

– Entréhall med ljusa väggar och parkettgolv, plats för avhängning vid klädhängare och i garderob. Inre möblerbar hall med plats för arbetsbord och ytterligare förvaring.

– Vardagsrum i hörnläge med fönster i tre vädersträck och utgång till balkong i sydvästläge med utsikt över Mälaren med bad- och båtbryggor nedanför. Vardagsrummet har parkettgolv och ljusa väggar samt ansluter till köket och ger en öppen sällskapslösning. Balkongen har gott om plats för möblering.

– Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Läckert kök, designat för den matlagningsglade, med gott om skåp i högblankt, generösa arbetsytor och komplett utrustning med kyl, frys, spis med dubbla ugnar samt diskmaskin. Invid köket finns matplats för 4 personer.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. God förvaring i form av tre inbyggda garderober.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Utrustat med vägghängd wc och duschvägg. Plats för tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 105 kr

Andel i föreningen: 0,91039 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga i markplan, cykelförråd, källarförråd, bokningsbar bastu i grannfastigheten och gästlägenhet som kan hyras för 100:-/dygn vardagar och 200:-/dygn under helger.

Lägenhetsnummer: 643

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Parkering/Bilplats: 24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen. Garage går att hyra för 1000, 1155, 1470 kr/mån beroende på platsens storlek.Till garagets platser är det separat kö. P-plats vid kajen går att hyra för 750 kr/mån.Till 9 p-platserna vid kajen samt de 2 carportplatserna (820 kr/mån) är det separat kö. OBS! I övrigt gäller parkering på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.300 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platsen går att hyra för 1.000 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Gästlägenheten finns i bottenvåningen på Kristinebergs Strand 3.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur.

Driftskostnad per månad: Hushållsel ca 300 kr/månad och hemförsäkring ca 100 kr/månad.

Förening: Brf Mälarstrand 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Stor härlig balkong i sydväst med strålande sjöutsikt.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Gångavstånd till bussar och T-bana Kristineberg (grön linje).

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området har förutom nya bostadshus också fått en ny strandpromenad, nya restauranger och diverse service. En ny sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen har byggts och en pir har anlaggts där restaurang ”Piren” nyligen öppnades. En bit bort ligger Lindhagensgallerian med ICA Maxi bl a.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.