Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Love Almqvists Väg 4A, 1 tr

Suverän planlösning, fint skick och underbar balkong i högt läge. Gemensam takterrass!

Adress

Love Almqvists Väg 4A, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 000 000 kr

Avgift

3 251 kr/mån

Boyta

44,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna trivsamma lägenhet attraktivt belägen i populära Kristineberg. Lägenheten är ytterst välplanerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum, stilfullt och funktionellt kök med bl.a. diskmaskin samt rymligt sovrum. Underbar balkong med högt läge och fönster med djupa nischer. Spegeldörrar, parkettgolv och mycket bra förvaringsutrymmen med flera rymliga garderober och överskåp. De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Populärt och idylliskt område som befinner sig i ett expansivt skede då Kungsholmen bara växer och växer. Mycket goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten. Välskött fastighet samt förening med god ekonomi. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter, skolåda samt tre rymliga garderober från golv till tak.

– Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Parkettgolv, ljusa väggar och stora fönster.

– Väldisponerat kök med bra arbetsytor och mycket goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt och hyllor. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Stengolv och ljusa väggar.

– Rofyllt sovrum med utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng, sängbord samt extra skrivbord eller byrå om så önskas. Flera garderober och överskåp.

– Halvkaklat badrum utrustat med dusch, handfat och wc.

– Härlig balkong med högt läge i öster. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 2 095 000 kr

Månadsavgift: 3 251 kr

Andel i föreningen: 1,16570 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns två gemensamma tvättstugor, övernattningsrum som går att hyra, bastu, gemensamhetslokal, cykelrum samt en stor takterrass med fantastisk utsikt över Stockholm.

Renoveringar: 1985/1986 – Totalrenovering av fastigheten med byte av el- och V/A-stammar samt renovering fasad, fönster, tak och trappuppgångar. 2010/2011 – Reparation av tak och takterrass/balkonger. 2012 – Nya tvättstugor.

Lägenhetsnummer: 10

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1,5.

Energiförbrukning: 136 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Örnar i Stockholm bildades 1935 och består av 87 lägenheter och 1 lokal. Fastigheten totalrenoverades 1986-1987. Föreningen planerar att renovera undercentralen. Inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Juridisk person godkännes ej som köpare. Framtida köpare måste blir medlem i HSB. Energiprestanda 136 kWh/m² och år. Populär och välskött förening. För vidare information, se föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/ornar

Förening: HSB Brf Örnar i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Här bor man lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finns Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.