Kungsholmen/Kristinebergs strand

Lidnersplan 6, 1 tr

25 kvm terrass med sjöutsikt! Perfekt planlösning, ytor i mycket bra skick, generösa ljusinsläpp och toppläge i populära Kristineberg!

Adress

Lidnersplan 6, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 520 000 kr

Avgift

1 943 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 42 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Till lägenheten hör även en stor terrass om ca 25 kvm. Terrassen har en härlig utsikt över sjö och grönska. Synnerligen eftersökt läge i populära Kristineberg med närhet till vatten, natur och badklippor. Hela lägenheten är mycket funktionell och genomtänkt, perfekt planlösning!

– Välkomnande hall med en stor klädkammare samt plats för ytterkläder.

– Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC och handfat.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till terrassen.

– Fantastisk terrass om ca 25 kvm med vacker utsikt över sjö och grönska.

– Utmärkt kök med kyl/frys, diskmaskin samt spis med induktionshäll och fläkt. Bra arbetsytor och gott om skåp. Köket är öppet mot vardagsrummet, naturlig matplats för 4-6 personer.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Klädgarderob.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 1 943 kr
I avgiften ingår värme och vatten. 155 kr/månad tillkommer obligatoriskt för bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel: 300:-, hemförsäkring 150:-

Andel i föreningen: 3,30190 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Gemensamma utrymmen finns i form av tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 1002.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energiförbrukning: 156 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf. Folkungaträdet 6 förvärvade fastigheten 2003 och består idag av 30 BR, 2 HR och 3 lokaler. Välskött och fin fastighet som under åren sköts och underhålls av Brf med stabil och god ekonomi. Bostadsrättsföreningen avsiserar inga planerade avgiftshöjningar.
Fastigheten är byggd 1938, ombyggnadsår 1996. Under åren har följande renoveringar och underhåll genomförts: 1996 Stammar, badrum och kök. Elstigare byttes samt renovering av tvättstuga. Utvändigt renoverades tak och fasad. 2008 Fönster renoverades.

För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Kostnaden är 900 kr/mån eller 60 kr/dygn. Gratis parkering mellan kl 17.00-09.00 och på helger.

Förening: Folkungaträdet 6

Antal lägenheter: 29

Antal lokaler: 3

TV: Ansluten till kabelnät: Com Hem.

Internet: Föreningen är ansluten till Ownit och Internetanslutning 100 Mbit/s (bredband) finns via uttag i väggen. 155:-/månad och det är obligatoriskt.

Sammanställning: Terrass om ca 25 kvm med vacker sjöutsikt. Nylagd trätrall och plats för stora möblemang.

Huset ligger i populära och lugna kvarter med en kort promenad till bad i Fredhälls och Kristinebergs klipp- och bryggbad. Klipporna har kvällssol vilket innebär att middag i solnedgången kan avnjutas. Även Hornsbergs strand som är inom kort promenadavstånd erbjuder fina badmöjligheter.

Från lägenheten har du ca 100 m till idylliska promenad-/löparstråk utmed vatten och båthamnar. Kort promenad till tunnelbanans gröna linje och buss nr 49, som på några minuter tar dig till innerstaden. Det finns Coop matbutik och minigolfbana på ett avstånd av 500m. Inom 1 000 m har du Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, Sytembolaget och apotek. I området finns även mysiga restauranger, caféer, tennishall, park och idrottsplats.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.