Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Lidnersgatan 4, 6 tr

Pärla högst upp i huset med solig balkong, fantastisk utsikt och perfekt planlösning!

Adress

Lidnersgatan 4, 6 tr

Rum

2

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

3 088 kr/mån

Boyta

39,5 kvmOm bostaden

Välkomna till en suverän lägenhet med underbar milsvid utsikt, solig balkong i söder och perfekt planlösning. Det höga och fria läget i kombination med de stora fönsterpartiet ger hela bostaden ett flödande ljus och rymd. Lägenheten är ytterst väldisponerad med ett sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen, charmigt och funktionellt kök samt rymligt badrum och sovrum. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singeln som paret. Lägenheten är belägen på högsta ordinarie våningsplan. Populärt och idylliskt område som befinner sig i ett expansivt skede då Kungsholmen bara växer och växer. Mycket goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en djup inbyggd garderob.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Stort fönsterparti med djupa fönsterbänkar.

– Väldisponerat arbetskök med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Trivsamt sovrum med plats för säng och sängbord. En rymlig inbyggd garderob. Skjutdörr mot köket och dörr mot vardagsrummet.

– Härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster. Enastående utsikt över Stockholm ända till Stadshuset och Hammarbybacken.

– Rymligt badrum med dusch, handfat och wc. Badrummet är av äldre standard, se bifogat besiktningsprotokoll.

Pris: 2 350 000 kr

Månadsavgift: 3 088 kr

Andel i föreningen: 0,39933 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, trädgård med grillplats, cykelrum, grovsoprum, tvättstuga samt en övernattningslägenhet för gäster som medlemmarna kan boka.

Lägenhetsnummer: 230 (1602)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Karolinerna i Stockholm bildades 1938 och består av 252 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler på adresserna Lidnersgatan 2, 4, 6, 8, 10 och 12. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande är ok dock minsta ägarandel 10%. Fastigheterna renoverades 1989-90 då renoverades bl.a. V/A stammar och elstammar, stammarna spolades 2013. Energiprestanda 125 kWh/m² och år. Populär och välskött förening. Mer info finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.karolinerna.se

Förening: HSB Brf Karolinerna i Stockholm

Här bor man lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finns Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden. Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.