Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 3, 5 tr

Unikt drömboende i kvadratsmart tvåa med spektakulär utsikt mot Mälarens sjöliv från stor solig balkong i högsta läge. Måste upplevas!

Adress

Kristinebergs Strand 3, 5 tr

Rum

2

Slutpris

3 650 000 kr

Avgift

2 303 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Kristinebergs Strand 3 och denna svårslagna mini-2:a i toppskick, belägen med stor solig balkong i högt sydväst läge med makalös sjöutsikt mot Mälarens sjöliv. Nedanför finns bad- och båtbryggor.

Planlösningen är optimalt disponerad och maximalt yteffektiv för två personer med bra förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort badrum med tvättmaskin och ett smart sovrum med plats för bred säng och garderober längs med väggen. Flödande ljus, genomgående ekparkett och ljus färgsättning. Balkongen ger ett härligt, soligt uterum med endast himlen ovanför och magnifik sjöutsikt över Mälaren.

Kom och upplev Kristinebergs Strand, ett av Stockholms häftigaste sjölägen! Här har du ett livsstilsboende i unik, maritim miljö med grönskande parker, strandpromenad, båt- och badbryggor för morgon- och kvällsdoppet, möjlighet till kajakpaddling, seglarskola, sjökrogar och restauranger.

Välkommen att längta hem!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om förvaring i garderober och plats för ytterligare avhängning av ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr.

– Snyggt helkaklat badrum i vitt med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Badrummet är delvis nyrenoverat 2017 med dusch, WC, handfat med kommod, förvaringsskåp, spotlights i tak och kombinerad tvätt och torktumlare.

– Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Stora fönsterpartier ger flödande ljusinsläpp, genomgående ekparkett och bra yta med plats för soffa, matbord och övrig önskad möblering. Utgång till underbar balkong i sydväst med markis och plats för bord, stolar och växter. Fantastisk utsikt över Ulvsundasjön och Mälaren med bad- och båtbryggor i nedanför.

– Stilrent kök (2015) med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning med spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök som gör matlagningen till en social tillställning.

– Perfekt sovrum med plats för säng om 1,40 med förvaring under. Här finns ett fönster mot balkongen med härlig utsikt. Utmärkt förvaring i garderob längs med väggen.

Pris: 3 700 000 kr

Månadsavgift: 2 303 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband 100Mbit via Ownit. Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 200 kr/mån. Hemförsäkring ca 150 kr/mån.

Andel i föreningen: 0,67388 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 454 (1504)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.200-1.700 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platser vid kajen och i carport går att hyra för 1.175 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand1.se

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, grovsoprum och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet på Kristinebergs Strand 3 som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften.

Internet: Fiberbredband via Ownit, 100 Mbit ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor härlig balkong med sol från lunch till att solen går ner i horisonten på sommaren. Fantastiskt frontläge med panoramautsikt över Mälarens glittrande vatten och dess sjöliv, småbåtshamnen och strandpromenaden med sittbryggor för bad.

Attraktivt och eftersökt läge på idylliska Kristinebergs Strand i direkt anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Gångavstånd till bussar (nr 49, 56, 62) och T-bana Kristineberg (grön linje), Stadshagen (blå linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande, expansivt och vackert område med nya Hornsbergs Strand. Fantastisk strandpromenad, Kristinebergs strandpark och diverse service. I området finns flera mataffärer och i Lindhagensgallerian hittar du ICA Maxi, Systembolaget, Apotek och flera andra affärer och restauranger. Det finns låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor, bordtennisbord och klätterredskap. En bit bort ligger tennishallen, en skateboardbana och fotbollsplan med konstgräs som är upplyst på kvällarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.