Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 29, 2 tr

Solig balkong i sydväst och härlig utsikt över Mälaren! Suverän 2:a!

Adress

Kristinebergs Strand 29, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

2 303 kr/mån

Boyta

35,5 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga Kristinebergs Strand mini-2:a, belägen med stor solig balkong i sydväst med makalös sjöutsikt mot Mälarens sjöliv. Nedanför finns bad- och båtbryggor. Lägenhetens planlösning är optimalt disponerad för två personer med bra förvaring, öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum, badrum och ett smart sovrum med plats för bred säng. Den är en fin stämning i bostaden. Ekparkettgolv och sober färgsättning. Den här lägenheten uppfyller verkligen din önskan av livskvalitet i ditt nästa boende, i den här lägenheten känns ljuset och vattnet alltid närvarande. Kom och upplev Kristinebergs Strand, ett av Stockholms häftigaste sjölägen!

Varför inte ta ett morgon- eller kvällsdopp direkt nedanför huset. Möjlighet till båtplats finns också!

Säkerhetsdörr.

– Välkomnande hall med platsbyggd garderob med klädavhängning. Ekparkett.

– Fräscht helkaklat badrum i vitt och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Badrummet har dusch, vägghängd toalett, handfat med spegelskåp ovan med belysning. Förberett för tvättmaskin.

– Kök och vardagsrum i öppen, härlig och flödande ljus planlösning med balkong i sydväst och fantastisk utsikt över Ulvsundasjön och Mälaren med bad- och båtbryggor i nedanför. Köket är välutrustat, snyggt och har gott om köksskåp i vitt. Bänkskivor i bok (massiva stavlimmade). Kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet har väggar i ljus sober färgsättning och en fondvägg med tapet i vitt/svart. Ekparkett. Generrösa höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till balkongen genom glasad balkongdörr.

– Perfekt sovrum med parkett och plats för bred säng om 1,60. Här finns också ett fönster mot balkongen med härlig parkvy. (Dörren till sovrummet är placerad så att en säng på 160cm får plats utan att hamna i dörröppningen. Djupet på rummet är 212cm så att en 210 säng får plats).

Pris: 2 290 000 kr

Månadsavgift: 2 303 kr

Andel i föreningen: 0,67388 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, stort källarförråd och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning, en gästlägenhet som kan hyras för 100:-/dygn vardagar och 200:-/dygn under helger samt ett hobbyrum för den snickarintresserade. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Lägenhetsnummer: 99-2387-1-624-3

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen. Garaget går att hyra för 950 kr/mån.Till garaget är det separat kö. P-platsen går att hyra för 750 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö. OBS! I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Mälarstrand 2 registrerades den 12 augusti 1993 och föreningens fastighet kräftan 7 bebyggdes av JM Byggnads AB och stod färdig för inflytt 1998. Fastigheten består av av 91 lägenheter (total bostadsyta uppgår till 6.515 kvm) med bostadsrätt på gatuadresser Kristinebergs Strand 3, 27 och 29. Föreningen beskattas som äkta och man äger marken.

Fastigheterna är i ett mycket gott skick och förutom löpande underhåll så planeras inga större renoveringar. Under 2021 installerades ett solcellssystem och framöver kommer nya låssystem och postlådor att installeras. För mer information, se bifogad årsredovisning och www.malarstrand2.se

Föreningens ekonomi är mycket god och avgifterna har varit oförändrade i många år. Tack vare sitt goda kassaflöde har föreningen en god amorteringstakt på de långfristiga skulderna. Per 2020-12-31 uppgick belåningsgraden till 8.134:-/kvm, omsättningstillgångarna uppgick till ca 2.265.000:- och årets resultat efter avskrivningar och finansiella poster blev + ca 558.000:-. Inga planerade avgiftshöjningar planeras eller finns beslutade.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand2.se

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Övriga gemensamma utrymmen och faciliteter består av cykelförråd, barnvagnsrum, grovsoprum och tvättstuga i markplan.

Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu som kan bokas mellan 07-22 i tre timmars pass (i 27:an), en gästlägenhet (i 3:an) som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade.

Lägenheten står upptagen som 2 r o k om 52,5 kvm i föreningens lägenhetsregister.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i sydväst med endast himlen ovanför och strålande vy över Mälarens glittrande vatten.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och bara lite längre till Stadshagen, blå linje. Buss finns.

Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, massa trevliga restauranger och diverse service. En sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen finns. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är prisbelönt och nästan färdigställd. Här trivs man!

Tips! Besök gärna restaurang Piren som ligger ute på vattnet eller någon av de andra restaurangerna som är omåttligt populära!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.