Kungsholmen - Kristineberg

Ola Hanssonsgatan 6, 3 tr

Underbart boende i attraktiva kvarter. Balkong med härlig utsikt!

Adress

Ola Hanssonsgatan 6, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 100 000 kr

Avgift

3 182 kr/mån

Boyta

50 kvmOm bostaden

Välkomna att besöka denna suveränt planerade lägenhet med en härlig balkong med vidsträckt utsikt. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stort och sällskapsvänligt vardagsrum med separat matsalsdel. Sovrum med plats för dubbelsäng samt trivsamt kök med diskmaskin. Badrum med badkar. Bra förvaringsutrymmen med två inbyggda garderober. Det stora fönsterpartiet, utgång till balkongen samt det höga läget i fastigheten ger hela lägenheten ljus och rymd. Den nybyggda balkongen har verkligen gett lägenheten ytterligare en dimension! Genomgående nylagd ekpakett och vita väggar. Mycket populärt och idylliskt område som befinner sig i ett expansivt skede då Kungsholmen bara växer och växer.
Mycket goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten. Välskött fastighet samt förening med god ekonomi. Välkommen till ett mycket trivsamt och fint boende.

– Hall med avhängningsmöjligheter samt plats för garderober. Ekparkett.

– Härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger hela bostaden ljus och charm. Gott om plats för önskad möblering. Dessutom finns ett utrymme perfekt för matsalbord för större sällskap och trevliga middagar. Ekparkett.

– Väldisponerat och trivsamt kök. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, fläkt, spis och ugn. Mycket bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Bänkskiva i ek. Ekparkett.

– Sovrum med utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Ekparkett.

– Halvkaklat badrum utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc. El förberett för tvättmaskin.

– Stor balkong med trätrall i österläge. Plats för bord, stolar och blomster. Högt läge med vidsträckt utsikt!

– Det finns två inbyggda klädkammare.

Pris: 1 875 000 kr

Månadsavgift: 3 182 kr

Andel i föreningen: 1,30194 %

Byggår: 1933

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, grovsoprum, tvättstuga, gemensam innergård och vindsförråd. Beträffande tvättstugorna finns det två stycken bokningsbara samt en icke-bokningsbar. Maskinparken är i mycket gott skick.

Lägenhetsnummer: 28

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: HSB´s Brf Kristinebergshöjden i Stockholm bildades 1982 och består av 96 st lägenheter och 2 st hyreslokaler. 1997 förvärvade föreningen fastigheten Örnar 3, fördelade på två trappuppgångar (Ola Hanssonsgatan 4 & 6). Under 1997 byttes köks- och avloppsstammarna ut. 2006 spolades dessutom alla stammar. Fasaden renoverades 2009. Föreningen kräver medlemskap i HSB. Populär och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Mer information finns på föreningens hemsida www.hsb.se/stockholm/kristinebergshojden

Förening: HSB:s Brf Kristinebergshöjden i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här bor man lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finns nyöppnade Galleria Lindhagen med bl.a Ica Maxi Supermarket. Kort avstånd även till Fridhemsplan med moderna Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här växer det fram en ny spännande stadsdel inom de närmaste åren. I planerna ingår bland annat ny strandpromenad, nytt handelscentrum med en galleria, ny strandpark och en stadspark, nya butiker, caféer, restauranger och nya grönområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.