Kungsholmen - Kristineberg

Lidnersgatan 6, 5 tr

Högt och fritt läge, balkong och fantastisk sjöutsikt. Perfekt planlösning, ljus och rymd!

Adress

Lidnersgatan 6, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 510 000 kr

Avgift

3 214 kr/mån

Boyta

44 kvmOm bostaden

Välkomna till en fantastisk lägenhet som erbjuder det mesta man kan önska av ett drömboende. Underbar milsvid utsikt över Ulvsundasjön och Stockholm, härlig balkong och fint skick. Det höga och fria läget i kombination med den genomgående planlösningen ger hela bostaden ett flödande ljus och rymd. Lägenheten är ytterst välplanerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum, charmigt och funktionellt kök och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Rymligt badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet passar perfekt för säväl singel som par. Populärt och idylliskt område som befinner sig i ett expansivt skede då Kungsholmen bara växer och växer. Mycket goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt två inbyggda garderober med överskåp.

– Härligt vardagsrum med stort fönsterparti och vidsträckt utsikt. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap.

– Väldisponerat och charmig kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutyrmmen med köksluckor i vitt samt ett serveringsskåp. Fantastisk utsikt över Stockholm och Ulvsundasjön. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kyl och frys.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Utgång till balkongen.

– Härlig balkong med sagolik utsikt över Ulvsundasjön och Stockholm. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 3 214 kr

Andel i föreningen: 0,44370 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, gemesam bastu med relax, mindre festlokal, cykelförvaring i alla hus, barnvagnsrum, hobbyrum, tvättstuga i alla hus i källaren samt en övernattningslägenhet för gäster som medlemmarna kan boka för en mindre kostnad max 5 dagar i sträck.

Lägenhetsnummer: 205 (1501

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Karolinerna i Stockholm bildades 1938 och består av 252 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande är ok dock minsta ägarandel 10%. Fastigheterna totalrenoverades 1989-90 då renoverades bl.a. V/A stammar och elstammar, stammarna spolades senast i april 2013. Inom 4 år ska föreningen renovera en källarstam (ingår i budgeten) samt hissrenovering. Energiprestanda 125 kWh/m² och år. Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.karolinerna.se

Förening: HSB Brf Karolinerna i Stockholm

TV: Tele2 levererar digital kabelteve via teveuttaget. I september kommer föreningen byta kabelteveleverantör från Tele2 till Boxer.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s i båda riktiningarna. Leverantör: Ownit.

Här bor man lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finns Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.