Kungsholmen - Kristineberg

Love Almqvists Väg 4 A, 1 ½ tr

Optimal tvåa med stor balkong. Perfekt läge i idylliska & härliga Kristineberg!

Adress

Love Almqvists Väg 4 A, 1 ½ tr

Rum

2

Slutpris

2 010 000 kr

Avgift

2 903 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna perfekt planerade 38 kvadratare. Vardagsrum med gott plats för såväl stor soffa som matplats samt utgång till stor balkong. Trevligt kök och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring. Populärt och idylliskt område som befinner sig i ett expansivt skede då Kungsholmen bara växer och växer. Mycket goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten.

– Välkomnande hall med plats för avhängning.

– Kök och vardagsrum i öppen och flödande ljus planlösning med plats för såväl stor soffa som matplats. Utgång till underbar balkong med förmiddagssol.

– Kök med ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt. Gott om avställningsytor och goda förvaringsmöjligheter.

– Utmärkt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i garderobsdel.

– Badrum med plastmatta i blå ton och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 903 kr

Andel i föreningen: 1,08243 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 2 x 2 m. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Stockholm. Det finns en föreningslokal som kan hyras av medlemmarna med plats för ca 35 personer, kostnad 100 kr/tillfälle. Ett övernattningsrum utrustat med bäddsoffa finns att hyra för 100 kr/dygn. Bastu med duschmöjligheter finns och kan nyttjas kostnandsfritt. Cykelrum finns med ingång till höger om B-uppgången. Två tvättstugor, en bokningsbar och en "drop-in", med sammanlagt fyra tvättmaskiner, tre torktumlare, en centrifug, ett torkskåp, ett torkrum och två manglar.

Renoveringar: 1985/1986 – Totalrenovering av fastighet med byte av el- och V/A-stammar samt renovering fasad, fönster, tak och trappuppgångar. 2009/2010 – Radonmätning 2009/2010 – Ny torktumlare till tvättstugan. 2010/2011 – Reparation av tak och takterrass. 2010/2011 – Renovering av balkonger och ommålning av fasad. 2012 Renovering av tvättstugor – pågående Kommande renoveringar: 2012 Renovering av tak. 2013 Renovering av undercentral

Lägenhetsnummer: 9

Hiss: Ja

Våning: 1.5

Parkering/Bilplats: Boenderparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: www.hsb.se/stockholm/ornar
Föreningen äger fastigheten Örnar nr 4 och består av 87 st bostadsrätter och en hyreslokal med dagis. Fastigheten byggdes 1935, då även föreningen bildades. En totalrenovering av fastigheten genomfördes 1986-1987.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Stockholm.: www.hsb.se/stockholm/ornar

Förening: HSB:s i Stockholm Brf Örnar

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Här bor man i lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finnes Fridhemsplan med trendiga Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.