Kungsholmen - Kristineberg

Love Almqvists Väg 4 B, 5 tr

Drömboende i toppklass högst upp med stor solig balkong utan insyn. Perfekt läge i idylliska & härliga Kristineberg!

Adress

Love Almqvists Väg 4 B, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 420 000 kr

Avgift

3 028 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fantastiska bostad i härliga Kristineberg. Vardagsrum med gott plats för såväl stor soffa som matplats samt utgång till stor balkong utan insyn högst upp. Bra välutrustat kök. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i garderober med skjutdörrar. Populärt och idylliskt område som befinner sig i ett expansivt skede då Kungsholmen bara växer och växer. Mycket goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten. Gångavstånd till nya Hornsbergs Strand med ett stort utbud av flera restauranger längs med kajen.

– Säkerhetsdörr. Välkomnande hall i vitt med mörkgrå gummimatta. Garderob med överskåp.

– Arbetskök med mycket bra skåpsförvaring. Randig fondtapet. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i mörkgrå laminatskiva. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, induktionsäll med rostfri ugn under samt fläkt ovan. Diskmaskin. Gott om avställningsytor och goda förvaringsmöjligheter samt spotlights under överskåpen.

– Soligt luftigt vardagsrum med parkettgolv och vita väggar samt stora generösa fönsterpartier och med utgång till underbar stor balkong med förmiddagssol utan insyn.

– Perfekt sovrum med plats för bred säng. Fondvägg i guld och ljusblått. Parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter i garderobsdel från golv till tak med rökfärgade skjutdörrar. Stort fönster utan insyn.

– Badrum med plastmatta i blå ton och vitt kakel på väggar.

Pris: 2 295 000 kr

Månadsavgift: 3 028 kr

Andel i föreningen: 1,08243 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 280 kr/mån

Byggår: 1935

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Stockholm. Det finns en föreningslokal som kan hyras av medlemmarna med plats för ca 35 personer, kostnad 100 kr/tillfälle. Ett övernattningsrum utrustat med bäddsoffa finns att hyra för 100 kr/dygn. Bastu med duschmöjligheter finns och kan nyttjas kostnandsfritt. Cykelrum finns med ingång till höger om B-uppgången. Två nyrenoverade tvättstugor, en bokningsbar och en "drop-in", med sammanlagt fyra tvättmaskiner, tre torktumlare, en centrifug, ett torkskåp, ett torkrum och två manglar.

Renoveringar: 1985/1986 – Totalrenovering av fastighet med byte av el- och V/A-stammar samt renovering fasad, fönster, tak och trappuppgångar. 2009/2010 – Radonmätning 2009/2010 – Ny torktumlare till tvättstugan. 2010/2011 – Reparation av tak och takterrass. 2010/2011 – Renovering av balkonger och ommålning av fasad. 2012 Renovering av tvättstugor – pågående Kommande renoveringar: 2012 Renovering av tak. 2013 Renovering av undercentral

Lägenhetsnummer: 82 (1501)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Energiförbrukning: 136 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boenderparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: www.hsb.se/stockholm/ornar
Föreningen äger fastigheten Örnar nr 4 och består av 87 st bostadsrätter och en hyreslokal med dagis. Fastigheten byggdes 1935, då även föreningen bildades. En totalrenovering av fastigheten genomfördes 1986-1987.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Stockholm.: www.hsb.se/stockholm/ornar

Förening: HSB:s i Stockholm Brf Örnar

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Föreningen är ansluten till Bredbandsbolaget och har från och med den 1/4-06 ett avtal där bredband och telefoni ingår i avgiften.

Här bor man i lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finnes Fridhemsplan med trendiga Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden! Ännu närmare har Ni ner till badbryggorna på Hornsbergs Strand där Europas riviera finns på sommaren! Måste upplevas.

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer 49 & 56 som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.