Kungsholmen - Kristineberg

Ola Hanssonsgatan 4

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Ola Hanssonsgatan 4

Rum

2

Slutpris

1 860 000 kr

Avgift

2 132 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkomna till denna perfekt planerade 34 kvadratare belägen i mysiga Kristineberg. Hörnläget samt de stora fönsterna ger hela bostaden ljus och rymd. Vardagsrum med plats för såväl soffa som matplats, trevligt kök, sovrum med plats för 160 cm säng och ett fräscht badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv/klinker med golvvärme och väggar i ljus ton. Mycket goda kommunikationsmöjligheter och badklippor inpå knuten. Stambytt fastighet samt förening med god ekonomi.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring i två garderober. Mörkt klinker med golvvärme och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Här finns plats för såväl soffa som matplats.

– Kök med ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt. Gott om avställningsytor och goda förvaringsmöjligheter. Mörkt klinker med golvvärme.

– Utmärkt sovrum med plats för 160 cm säng. Goda förvaringsmöjligheter i tre garderober.

– Badrum med plastmatta och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 132 kr

Andel i föreningen: 0,87246 %

Byggår: 1933

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till tre tvättstugor varav två bokningsbara samt en drop-in. Det finns också cykelrum/barnvagnsrum samt soprum.

Renoveringar: 1990-talet: renovering fasad, tak 1992: renovering fönster 1997: stambyte, byte elstigare 2005: renovering av tvättstugor, OVK 2006: spolning stammar 2009: fasaden renoverades i samband med balkongbyggnationen. 2011: stamspolning, OVK

Lägenhetsnummer: 56 (1007)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar f.n. 700 kr. Alternativt kan biljett lösas för f.n. 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Kristinebergshöjden i Stockholm bildades 1997 och omfattar adresserna Ola Hanssonsgatan 4-6. I föreningen finns 96 lägenheter samt två lokaler.

Medlemskap krävs i HSB. Detta löses separat av köparen. För mer info se, http://www.hsb.se/stockholm/kristinebergshojden

Förening: HSB:s Brf Kristinebergshöjden i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget alt Com Hem.

Här bor man i lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finnes Fridhemsplan med trendiga Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.