Kungsholmen - Kristineberg

Lidnersgatan 12 A, 4 tr

Perfekt planerad mini 2:a med högt läge och utsikt till Mälarens glittrande vatten!

Adress

Lidnersgatan 12 A, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

2 520 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade mini 2:a där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Stort sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt större matbord och trevliga middagar. Väldisponerat arbetskök med bl.a. diskmaskin. Badrum med badkar samt rofyllt sovrum. Bra förvaringsmöjligheter. Stort härligt fönsterparti med utsikt till Mälaren. Det höga läget i väster i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ett flödande ljus och rymd. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singel som par. Mycket populärt och idylliskt område med goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk och badklippor inpå knuten. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Bra förvaring med fyra garderober samt två överskåp.

– Stort sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för flera. Stort fönsterparti med djupa nischer och härlig utsikt.

– Väldisponerat arbetskök med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys.

– Trevligt sovrum med plats för säng och sängbord om så önskas. Fönster med djupa nischer.

– Rymligt badrum med badkar, dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 2 520 kr

Andel i föreningen: 0,33278 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 53 (1505)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 121 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett vindförråd. Det finns gemensam tvättstuga i källaren. Dessutom finns det en gemensam cykelförvaring, barnvagnsförråd, hobbyrum, soprum samt grillplats på gården mellan 10:an och 12:an.

Brf Karolinerna registrerades 1938 och äger tre fastigheter med adress Lidnersgatan 12, 10 och 2-8. Föreningen består av 252 bostadsrättslägenheter samt 4 lokaler. Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande är ok, minsta ägarandel är 10%. Föreningen har som ändamål att upplåta permanent boende. Fastigheten totalrenoverades 1989-1990 då renoverades bl.a. V/A-stammarna, badrum, elstammar, tilläggsisolering av fasaderna, byte av fönster. Stammarna spolades 2013. Under 2012 byttes taken på alla föreningens hus utom på nr 10 då det gjordes 1989-1990. Föreningen planerar att byta källarstammarna efter sommaren. Föreningen kommer i och med detta samt att avgifterna legat oförändrade under flera år höja avgiften senare i år eller runt årsskiftet, storlek på avgiftshöjningen är ej beslutad men höjningen kommer troligen ligga på mellan 5-10% enligt föreningen. Överlåtelseavgift betalas av säljaren. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.karolinerna.se

Förening: HSB Brf Karolinerna i Stockholm

TV: Boxer levererar digital och analog kabeltv via tv-uttaget

Internet: Bredband: Leverantör: Ownit. TV: Boxer levererar digital och analog kabeltv via tv-uttaget

Lägenheten är hos föreningen registrerad som en 1 r.o.k. men disponeras i dagsläget med funktionen av en 2 r.o.k.

Säljarna har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 3000 kr/år och hemförsäkring är ca 1800 kr/år.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.