Kungsholmen - Fredhäll

Kungsholms Strand 169, 5 tr

Snygg design och toppskick! Högt rofyllt hörnläge, öppna ytor, eldstad och solig balkong i väster.

Adress

Kungsholms Strand 169, 5 tr

Rum

2

Slutpris

4 750 000 kr

Avgift

3 002 kr/mån

Boyta

66 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvåa med högt och strålande ljust hörnläge, fönster mot söder och väster, fungerande öppen spis och ljuvlig balkong. Balkongen är högt belägen i väster med härlig eftermiddagssol och utsikt mot lummig grönska. Lägenheten är smakfullt renoverad (2012-2013) och präglas av stilsäker och snygg design som kombineras med goda funktionslösningar och tidsenligt bevarade detaljer från byggåret.

Härliga öppna sällskapsytor i stilfullt nytt kök med köksö och tillhörande matplats för många samt i rejält vardagsrum med öppen spis och utgång till balkongen. Rymligt sovrum med burspråksfönster, plats för dubbelsäng och access till ett splitter nytt badrum ”in suite”. Hall med plats för ytterkläder samt separat WC med toalett och handfat.

Här bor du i vid Kungsholms Strand och denna maritima boendemiljö vid Karlbergskanalen med båtar och strandpromenad. Strandpromenaden leder å ena hållet till Stadshuset och city och å andra hållet till Hornsbergs- och Kristinebergs Strand som blivit Stockholms nya riviera.

OBS! Möjligt att göra om till trea, se bifogad alternativ planlösning!

– Entré/hall med plats att hänga ytterkläder och ställa skor. Klinkergolv. En klädkammare samt en rejäl skjutdörrsgarderob med gott om plats för förvaring.

– I anslutning till hallen finns separat WC med toalett och handfat.

– Härliga, öppna och rymliga sällskapsytor i kök och vardagsrum. Stilfullt nytt kök från 2013 med köksö och tillhörande matplats för många vid platsbyggt matbord. Komplett maskinell utrustning såsom inbyggd kyl, frys och diskmaskin. Spishäll, fläkt och varmluftsugn. God förvaring i draglådor och skåp i dubbla rader till tak.

– Rejält vardagsrum med öppen spis och utgång till balkongen. Invid den öppna spisen finns platsbyggd bokhylla med tillhörande vedförvaring. Tre stora fönsterpartier ger strålande ljusinsläpp. Oljad fiskbensparkett. Vitmålade väggar och tak.

– Rymligt sovrum med burspråksfönster, plats för dubbelsäng och garderober. Fiskbensparkett och väggar i sober kulör. Sovrummet har access till ett splitternytt badrum.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, duschhörna med hand- och takdusch, handfat på kommod med draglådor, badrumsskåp, tvättmaskin och fönster. Badrummet är nytt från 2013.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 3 002 kr

Andel i föreningen: 4,77600 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga och ett vindsförråd. Föreningen har en stor gemensam takterrass som är bokningsbar för medlemmarna och en trevlig bakgård, båda med utemöbler och grillmöjligheter.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigar bytta 1983. Stammar spolades 2010. Fasad putsad 1999. Tvättstugan löpande sedan 2000. Hissen 2000. Taken renoverades 2005. Installation av bredband 100 mbit/s från Bredbandsbolaget 2012. Det är obligatoriskt och alla medlemmar debiteras 165:-/mån (OBS! inkluderad i den angivna avgiften). Målning av fönster och trapphus 2013. Stammarna spolades nyligen. Föreningen planerar att måla om tak samt byta takterrassens golv.

Lägenhetsnummer: 051-01-601 (1504)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 137 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna. I området finns ett flertal garage. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Isbrytaren 25 förvärvade fastigheten på Kungsholms Strand 169 år 2000. Föreningen består av 23 lägenheter och 3 lokaler. Föreningens ekonomi är god. Inga avgiftsförändringar finns beslutade.

Förening: Brf Isbrytaren 25

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband upp till 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget. Ingår med obligatorisk kostnad på 165:-/månad som är inräknad i avgiften.

Sammanställning: Balkong i väster med högt läge och utsikt mot takåsar och lummig grönska.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.