Kungsholmen - Fredhäll

Sara Lidmans Gata 2, 3 tr

Underbar bostad vid Hornsbergs Strand med två balkonger varav en med härlig sjöutsikt.

Adress

Sara Lidmans Gata 2, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 550 000 kr

Avgift

3 654 kr/mån

Boyta

64,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa och genomgående bostad med två balkonger i ett underbart läge vid Hornsbergs Strand och dess sjöliv. Byggt av Skanska och fastigheten är ett lågenergihus vilket är miljövänligt såväl som bra ekonomiskt. Här trivs man!

Inglasning av balkonger diskuteras nu i föreningen och planen är att man som medlem ska kunna köpa till det till reducerat pris.

Välkomna till denna ljusa och genomgående bostad med två balkonger i ett underbart läge vid Hornsbergs Strand och dess sjöliv. Byggt av Skanska och fastigheten är ett lågenergihus vilket är miljövänligt såväl som bra ekonomiskt. Här trivs man!

Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med grått klinkergolv. Genomgående vita väggar och parkettgolv. Två vita garderober med överskåp och stor klädkammare.

Ljust rymligt sovrum i vitt med fönster och utgång till den underbara balkongen i västerläge med vacker sjöutsikt på en stor innergård. Stor balkong med rejäl sittplats.

Helkaklat fräscht badrum i vitt med mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Dörr i frostat glas med vit träram runt. Badkar, wc, tvättställ med svart kommod under, spegel ovan tvättställ med belysning, handdukstork på el, vit bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare under och 2 vita överskåp med belysning.

Vardagsrummet är öppet mot köket som ger en skön känsla av rymd och utrymme för sällskapsliv. Stora generösa fönsterpartier längs med väggen och utgång till en lång smal balkong mot Sara Lidmans Gata.

Öppet stilrent vitt kök med rejäl matplats samt välutrustat med bra vitvaror; rostfri kyl/frys, mikro, ugn, elspishäll med fläkt ovan. Svart kakel ovan svart bänkskiva. Spotlights under överskåpen för soft belysning.

Pris: 3 395 000 kr

Månadsavgift: 3 654 kr
På avgiftsavin kommer det tillägg för varmvatten och hushållsel enligt schablon som regleras i efterhand till den faktiska förbrukningen. El ca 180 kr/m. Varmvatten och kallvatten ca 180 kr/m.

Andel i föreningen: 0,35480 %

EL: 170 kr/mån

Vatten och avlopp: 170 kr/mån

Försäkring: 70 kr/mån

Total driftkostnad: 410 kr/mån

Byggår: 2011/2012

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd.

Lägenhetsnummer: 309 (1301)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: 105 garageplatser. Går att hyra för 1 700 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Allmänt om föreningen: www.lycksaligheten.se

Föreningen består av 62 lägenheter samt tre lokaler. Föreningen äger fastighetens tomtmark.

Föreningen har en möblerad gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna för gästboende eller fester med ingång direkt från gatan för 400 kr/dygn.

Flera cykelrum och barnvagnsrum finns. Tvättstuga med större maskiner i gatuplanet. Källsorteringsrum.

Garage (med 46 platser för denna förening) och innergården drivs som samfällighet tillsammans med grannföreningen.

Fin stor innergård med mindre lekpark. På våren blommar de många Japanska körsbärsträden i full rosa blom.

Förening: RB Brf Lycksaligheten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 62

Antal lokaler: 3

TV: Ownit.se. 200 kr/m tillkommer på avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: ownit.se.

Härligt läge i expansiva kvarter med lummig grönska och strandpromenad med badbryggor direkt i princip utanför porten. Tillgång till all tänkbar service och kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Lindhagens galleria med ICA Maxi, apotek, systembolag, restauranger mm.

Goda kommunikationer med tunnelbanans blå linje (T-Stadshagen) i de närmsta kvarteren samt tunnelbanans gröna linje (T-Kristineberg) ca 10 minuters promenad. Dessa tar dig till Fridhemsplan på ca 3-4 minuter. Området trafikeras även av busslinjerna 49 och 56. Se mer på www.sl.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.