Kungsholmen - Fredhäll

Fredhällsgatan 13, 1/2 tr

Ljus hörnlägenhet med optimal planlösning. Möjlig trea!

Adress

Fredhällsgatan 13, 1/2 tr

Rum

2

Slutpris

2 615 000 kr

Avgift

2 812 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkomna till denna mysiga hörnlägenhet i attraktiva Fredhäll. Fönster i två väderstreck ger lägenheten ett härligt ljus. Mycket trevlig planlösning med stora sällskapsytor. Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en trea, se alternativ planskiss. Underbart vardagsrum med plats för såväl soffa samt matbord. Trevligt kök med stor anslutande matplats och trivsamt sovrum med klädkammare. Här bor du lugnt och ostört, ett stenkast från vatten, badklippor, Fredhällsbadet och Solstugan. Garageplats i samma fastighet kan ev övertas av köparen. Här trivs man!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av två stora garderober. Hela lägenheten har fina trägolv och väggar i ljus ton.

– Fantastiskt vardagsrum med fönster j två väderstreck. Här finns plats för såväl soffa samt matplats. Snygg fondvägg.

– Rymligt och ytterst väldisponerat kök med stor anslutande matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaring med köksluckor i vitt samt skåp och hyllor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, gasspis samt ovansittande fläkt i rostfritt.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Bra förvaring i anslutande klädkammare.

– Badrum med plastmatta i blå ton och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 812 kr

Andel i föreningen: 5,24160 %

Byggår: 1931

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I samma fastighet finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en centrifug och en mangel. Det finns även ett cykelförråd, ett grovsoprum samt ett rum för förvaring av barnvagnar.

Lägenhetsnummer: 4

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 0,5.

Parkering/Bilplats: Föreningen hyr 3 ut garageplatser samt 3 parkeringsplatser.

Allmänt om föreningen: Brf Titania 1 förvärvade fastigheten 2000. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet med hyresrätt.

Förening: Brf Titania 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Härligt, ostört och eftersökt läge i Fredhäll, ett stenkast från vatten, badklippor och Fredhällsbadet. Solstugans unika uteservering med utsikt över inloppet till Stockholm samt flertalet kvarterskrogar och mysiga caféer samsas med frisör, kiosk, Systrarnas grill, galleri och matbutiker. Trevliga Fredhäll har även två båtklubbar som passeras längs den vackra strandpromenaden.

Tunnelbanans gröna linje och station Kristineberg utgör tillsammans med buss 1, 49 samt 62 den kollektiva trafiken från Fredhäll. Från Västerbroplan, några minuters promenad bort, ansluter bl.a. buss nummer 4 och 40.

Här finns även nyrenoverad matvarubutik med gediget utbud, bankkontor, frisör, Systembolaget, Svensk Kassaservice samt välsorterad tobakshandlare med post och paketutlämning. Sushi och populär asiatisk restaurang passeras på väg ned till Rålambshovsparken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.