Kungsholmen - Fredhäll

Ulriksborgsgatan 7, 9 tr

VISNINGARNA ÄR INSTÄLLDA PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN, LÄGENHETEN ÄR SÅLD!

Adress

Ulriksborgsgatan 7, 9 tr

Rum

2

Slutpris

3 400 000 kr

Avgift

3 777 kr/mån

Boyta

59,5 kvmOm bostaden

Modernt, nytt och snyggt i suverän hörnlägenhet med högt, ljust och fritt läge. Stilren design, fina inrednings- och materialval samt sober färgsättning sätter prägel på den väldisponerade planlösningen. Trivsamma, öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång stor balkong. Balkongen ger ett härligt uterum med rejäl plats för möblering. Sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Snyggt badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare ”side by side” bl a.

Välkommen till ett bekymmersfritt boende med rejäl hiss, garage i huset och fina gemensamma utrymmen.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt god förvaring i garderober. Hallen har klinkergolv och vägg med ljust mönstrad tapet.

– Stort helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, badkar, handfat på kommod, flera badrumsskåp, vägghängd WC samt tvättmaskin och torktumlare ”side by side” med bänkskiva ovan med plats för skötbord, förvaring etc.

– Ljust och rymligt vardagsrum i öppen härlig planlösning mot kök. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, TV-möbel och matbord vid stort fönsterparti med utgång till balkongen. Den rejäla balkongen ger ljuvligt, möblerbart uterum med fritt läge och utsikt.

– Kök i stilren vitt design med gott om förvaring i skåp och draglådor. Bra arbetsytor med kaklad vägg ovan. Köket är välutrustat med kyl och frys, integrerad (fullstor) diskmaskin, spis med keramikhäll och varmluftsugn, fläkt samt microvågsugn.

– Rogivande sovrum i hörnläge med stort fönsterparti, plats för dubbelsäng och generös förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 3 777 kr

Andel i föreningen: 0,61280 %

Byggår: 2006

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I fastigheten finns cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Lägenhetsnummer: 1093 (1705)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 9 av 16.

Energiförbrukning: 83 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I fastigheten finns garage för 1.800:-/mån. Till garaget är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: www.brflindhagensterrassen.se

Brf Lindhagensterassen 1 är en äkta förening och består av 161 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Inflyttningen till samtliga lägenheter i huset påbörjades i december 2006. Föreningen har en god ekonomi och sänkte avgiften 4% under 2011, dessutom har föreningen haft en avgiftfri månad i december 2011, 2012 och 2013. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Juridisk person godkännes ej som medlem. Föreningen äger marken.

Boendeparkering på gatan om 900 kr/m. www.stockholm.se
Garageplats finns att hyra för 1.750 kr/m. Befintlig garageplats kan övertas.
garage@brflindhagensterrassen.se.
Källarförråd om golvyta ca 7,35 och takhöjden är 2,5 m.
Tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 2 torkskåp.
Cykelrum. Barnvagnsrum och rullstolsrum finns.

Förening: Brf Lindhagensterrassen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV från ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Det är även möjligt att få TV via Ownit eller Telia.

Internet: Fiberbredband upp till 100 Mbit/s från Ownit. Ingår i månadsavgiften.

Härligt läge i nya Lindhagskvarteren. Det är nära till det mesta såsom restauranger, grönområden med promenadstråk och tunnelbana som ligger precis intill fastigheten med blå linje Stadshagen och grön linje Thorildsplan. I grannfastigheten finns Friskis & Svettis i nya fräscha lokaler. Galleria Lindhagen ligger en kort bit bort där du bl a finner ICA Maxi, flertalet butiker, restauranger, systembolag, apotek, m.m. Här bor man i ett mycket lugnt kvarter med allt man kan önska och med kort promenad nås Kristinebergs- och Hornsbergs Strand med strandpromenad, badbryggor och flertalet restauranger längs med vattnet. Fridhemsplan är även nära med bl a Västermalmsgallerian för shopping, restauranger, caféer och all tänkbar service. På några minuter når man även Rålambshovsparken med strandpromenad och härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan man ta ett dopp vid Smedsuddsbadet som är en oas mitt i staden. Även Fredhälls badklippor ligger i närområdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.