Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 43, 3 tr

Stor och solig balkong, generösa ljusinsläpp, öppen spis och ytor i toppskick. Idylliska Fredhäll!

Adress

Stagneliusvägen 43, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 875 000 kr

Avgift

2 401 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Välkomna till denna optimalt planerade lägenhet attraktivt belägen i populära Fredhäll. Suverän hörnlägenhet som erbjuder stora ljusinsläpp, ett härligt skick samt fina trägolv och snövita snickerier. Genomtänkt och väldisponerad planlösning med stort och sällskapsvänligt vardagsrum, snyggt kök med matplats, sovrum med utgång till solig balkong samt fräscht, helkaklat badrum. Fönster i två väderstreck ger hela bostaden fint ljus. Läget är fantastiskt med badklippor, grönområden, restauranger och caféer i direkt närhet. Dessutom har föreningen en underbar gemensam takterrass med vidsträckt sjöutsikt, sommarmöblering och grill.
Välskött fastighet och förening med god ekonomi!

Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med klädkammare och plats för ytterkläder. Snyggt, lättstädat hallgolv. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och stort ljusinsläpp. Öppen spis som dock för närvarande inte fungerar. Föreningen arbetar aktivt för att medlemmarna skall kunna elda i öppna spisarna, man ska bl.a. testköra en rökkanal med individuell fläkt under hösten.

– Sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Utgång till stor, solig balkong.

– Snyggt renoverat kök i funkisstil med bra arbetsytor och gott om förvaring. Matplats för 4-5 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin samt spis med ugn och fläkt. Vacker grå/vitt rutigt klinkergolv.

– Vitkaklat badrum med dusch, handdukstork, handfat och wc. Tvättmaskin och klinker med golvvärme.

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 2 401 kr

Andel i föreningen: 2,70500 %

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Det finns två gemensamma tvättstugor, cykelförråd samt en sommarmöblerad takterrass med bedårande utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lägenhetsnummer: 1306

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Älgskyttarne 4 förvärvade fastigheten 2004 och består av 46 bostadslägenheten samt en hyreslokal. Välskött fastighet där v/a stammar och elstigare byttes 2005. För att se samtliga renoveringar under 2000-talet, se bifogad årsredovisning.

Förening: Brf Älgskyttarne 4

TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Mycket eftersökt och populärt läge i Fredhäll! Här bor ni tyst, lugnt med all növändig service runt husknuten. Ett stenkast till de härliga badklipporna, fina promenad och joggingstråk samt flera parker. I området finns allt man kan önska sig såsom restauranger, mysiga caféer (bl.a. populära Solstugan), gym, apotek, mataffärer och butiker m.m. Bra kommunikationer med flera innerstadsbussar samt tunnelbana inom ett par minuters avstånd. Med bil når man alla stora vägar inom ett par minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.