Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 2, 1 tr.

Hörnlägenhet med parkläge i populära Fredhäll. Mycket bra skick och perfekt planlösning!

Adress

Frödingsvägen 2, 1 tr.

Rum

2

Slutpris

2 410 000 kr

Avgift

2 707 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Härligt läge vid Fredhällsparken. Generösa ljusinsläpp i två väderstreck med fin vy över parken, vitlaserade furugolv och ytor i bra skick. Perfekt planlösning med utmärkt kök, sovrum med plats för dubbelsäng, fräscht badrum och lättmöblerat vardagsrum.

– Välkomnande tambur med furugolv och plats för ytterkläder som mynnar ut i en möblerbar inre hall med furugolv.

– Snyggt kök med furugolv och matplats för tre-fyra personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, gasspis med fläkt och elugn.

– Lättmöblerat vardagsrum med furugolv och härliga ljusinsläpp i två väderstreck då rummet ligger i hörna.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare, furugolv och plats garderober.

– Stambytt (2003) badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar. Dusch med glasväggar, WC, handfat, badrumsskåp samt handduksvärmare.

Pris: 2 390 000 kr

Månadsavgift: 2 707 kr

Andel i föreningen: 3,97000 %

Byggår: 1932

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelparkering på gården och i källaren. Tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp finns i källaren. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 7

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 (0,5 trappor).

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas där tillstånd kan sökas hos Gatu- och fastighetskontoret på telefon 08 – 508 263 00 eller via internet www.stockholm.se/trafikkontoret. Det är enkelt att få parkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsförening Balen 3 förvärvade fastigheten 1995 och omfattar 29 bostadsrätter, 2 lägenheter med hyresrätt och 2 lokaler. Renoveringar:
2011 Montering av nya balkonger, 2010 Förbättring av ventilationen, 2009 Målat om i trapphuset, 2008 Byte av elstammarna, 2003 Byte av badrumsstammarna, 1998 Byte av Köksstammarna. Besök gärna föreningens informativa hemsida, www.balen3.se.

Förening: Brf Balen 3

Antal lägenheter: 31

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2Vision.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Hastighet 100 Mbit/s via nätverksuttag i lägenheten. 100:-/månad.

Parkläge invid Fredhällsparken med dess fontän och härliga gräsytor. Nära är det också till härliga badklipporna samt Solstugans unika uteservering med utsikt över inloppet till Stockholm. Flertalet kvarterskrogar och mysiga caféer samsas med frisör, kiosk och matbutiker. Trevliga Fredhäll har även två båtklubbar som passeras längs den vackra strandpromenaden.

Tunnelbanans gröna linje och station Kristineberg utgör tillsammans med innerstadsbuss 49 och 62 den kollektiva trafiken från Fredhäll.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.