Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 6, 3 tr

Förtrollande vacker 30-tals pärla i drömskick. Högst upp i huset mot Frödingsvägens vackra allé i natursköna Fredhäll intill badklippor och grönska.

Adress

Frödingsvägen 6, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 150 000 kr

Avgift

2 401 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Frödingsvägen 6 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta.. Perfekt för paret eller för singeln som vill ha riktigt gott om plats. Här bor man med ett idealiskt lugnt läge nära city men ändå gångavstånd till klippbad och vackra parker. Stilrent kök med smakfull interiör samt all maskinell utrustning, badrum med tvättmaskin inrett i sobra toner och materialval. Utmärkt förvaring, vackra spröjsade fönster skapar härligt ljusflöde som skänker trivsam rymd till hela lägenheten. Tilltalande detaljer bevarade, genomgående fina golv och harmoniska färgval. Välskött förening i vacker fastighet från 1933. Välkommen att längta hem!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i två garderober. Ljusa målade väggar, fondtapet i guldton och vitmålade furugolv. Säkerhetsdörr.

– Rymlig och ljus möblerbar inre hall med trevlig kontakt mot både kök och vardagsrum som erbjuder många olika möbleringsalternativ. Hallen disponeras idag som arbetsrum. Utmärkt platsbyggd förvaring i tre inbyggda garderober med överskåp. Vitmålade väggar och vitmålade furugolv.

– Snyggt stambytt badrum från 2010 i sobra toner. Rymlig duschhörna med glasvägg och dörr, wc, handdukstork samt handfat med kommod och förvaringsskåp. Tvättmaskin, golvvärme samt infällda spotlights med dimmerfunktion.

– Mysigt, rofyllt sovrum med ett vackert spröjsat fönster och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och mönstrad fondtapet ger fin karaktär åt rummet. Valnötslaminat på golv som fortsätter in i köket samt platsbyggd skjutdörr mot vardagsrummet.

– Stilrent renoverat kök i vitt med fina rostfria detaljer, ljus arbetsbänk, vitt kakel, gott om skåp och arbetsytor samt all maskinell utrustning som diskmaskin, gashäll, elugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Det charmiga glaspartiet mot sovrummet ger köket ett fint naturligt ljusinsläpp och en mycket tilltalande gå-runt-planlösning.

– Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt ytterligare förvaring och möblemang. Stort spröjsat fönster mot Frödingsvägens vackra allé skänker fint ljusinsläp åt rummet och den breda öppningen mot hallen ger en fin kontakt mellan rummen och gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge. Ljusa målade väggar och vitmålade furugolv.

Pris: 3 350 000 kr

Månadsavgift: 2 401 kr

Andel i föreningen: 3,71520 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1933

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 28 (1305)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 164 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För mer information gå in på : www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 2009 och består av 30 lägenheter varav 28 är upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt.
Föreningen har en lokal på 150 kvm som hyrs ut till extern hyresgäst.
Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.
Det finns tvättstuga från 2010 med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Föreningen har en grönskande gård med utemöbler och grill.
Föreningen debiterar köparen överlåtelse- och pansättningsavgift på totalt 1 400 kr vid överlåtelse.

Utfört underhåll:
Stambyte genomfört med nya badrum, kökstammar samt ny el 2010
Renovering tvättstuga inkl nya maskiner 2010
Renovering trapphus inkl säkerhetsdörrar 2011
Ny fjärrvärmecentral 2012
Renovering yttertak 2012
Fönsterrenovering 2014
Renovering av vädringsbalkonger 2015
Gångväg samt ytor baksida 2016

Förening: Brf Balen 5

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

Antal lägenheter: 30

Antal lokaler: 1

Antal hyresrätter: 2

TV: Kabel-tv via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Föreningen har en grönskande gård med utemöbler och grill.

Vill man bo centralt men inte göra avkall på närheten till grönska och vatten är Fredhäll det självklara valet. Med Mälarens vatten ständigt närvarande erbjuds vackra promenad- och joggingstråk samt mysiga ställen för den perfekta grillkvällen. Här hittar du även ett av stadens mest populära och bästa klippbad. I området finns främst flerfamiljshus som är uppförda under 1930-talet i den för tiden så typiska funkisstilen. Fredhäll anlades med mottot ”stad i park”, vilket verkligen syns på de lummiga gårdarna och den grönskande omgivningen. I Fredhäll hittar du båtklubbar, tennisbana, fotbollsplan och minigolf. Här finns också mysiga restaurang Solstugan.

Mycket bra kommunikationer i området. T-bana Kristineberg tar dig till Fridhemsplan på 3-4 minuter. Genom Fredhäll går innerstadsbussarna 59 och 61 och från Marieberg kan man lätt ta sig med buss 1 och 4 till de olika stadsdelarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.