Kungsholmen - Fredhäll

Sysslomansgatan 11, 7 tr

Stilren och snygg funkistvåa, högst upp i huset med fritt parkläge, solig balkong och vidunderlig utsikt. Extremt välplanerad för två personer.

Adress

Sysslomansgatan 11, 7 tr

Rum

2

Slutpris

3 940 000 kr

Avgift

3 261 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Högst upp på 7:e våningen i välvårdad och för området klassisk fastighet från 1939 saluförs nu en unik och fantastisk funkistvåa med härligt, fritt och grönskande parkläge, solig balkong och vidunderlig utsikt över himmel samt takåsar. Lägenheten är modernt designad och smakfullt renoverad i absolut toppskick. Samtidigt med god förvaring och den genuina och tidsenliga funkischarmen varsamt bevarad med originaldetaljer såsom vitlaserad fiskbensparkett, vita dörrar och snickerier, sober färgsättning samt stora perspektivfönster som ger rikliga ljusinsläpp etc.

Lägenheten är extremt välplanerad och synnerligen yteffektiv för två personer, väl motsvarande lägenheter på både 50 och 60 kvm. Härliga, öppna och luftiga sällskapsytor i ett rejält och fullutrustat kök i minimalistiskt utförande med köksö/barbänk mot vardagsrum. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp, TV-möbel, matsalsbord och har ett stort perspektivfönster med utgång till balkongen. Balkongen ger verkligen ett härligt uterum som förenar ute med inne och utsikten över parken, himlen och takåsarna är magisk. ”Riktigt” sovrum med plats för dubbelsäng stort fönsterparti. Toppfräscht helkaklat badrum, nyrenoverat i samband med stambytet 2011, med duschhörna och tvättmaskin.

Välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna gjorda.

Välkommen till trevliga Sysslomansgatan och detta suveräna nedre Kungsholmsläge invid Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Samtidigt med bekvämt promenadavstånd till Fridhemsplan, Kungsholmstorg och Stockholm city.

– Välkomnande entréhall med plats för avhängning och skoförvaring i skåp monterat på vägg. Generös, dold förvaring i speglad skjutdörrsgarderob samt i rejäl klädkammare. Vitlaserad fiskbensparkett.

– Toppfräscht, helkaklat badrum (renoverat i samband med stambytet 2011) i vitt med grått klinker på golv med golvvärme. Duschhörna med vikdörrar i glas, handfat med spegel på väggen ovan, WC, handdukstork, skåp i vitt, infällda spotlights i tak samt tvättmaskin.

– Kök från 2012 i stilrent, modernt och minimalistiskt utförande med god förvaring i draglådor och skåp i dubbla rader ända upp till tak. Bänkskivor med goda arbets- och avställningsytor samt köksö/baröppning mot vardagsrummet. Komplett maskinell utrustning såsom integrerad kyl, frys och diskmaskin, induktionshäll, fläkt och varmluftsugn.

– Rejält vardagsrum med utgång till balkongen och ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Balkongen ger ett härligt uterum med vidsträckt utsikt över himmel, takåsar och parken nedanför. Plats för soffgrupp, TV-möbel och matsalsbord. Vitlaserad fiskbensparkett.

– Sovrum med stort fönsterparti och plats för dubbelsäng upp till 180 cm. Skjutdörr mot vardagsrummet. Vitlaserad fiskbensparkett.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 3 261 kr

Andel i föreningen: 1,97600 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I källaren finns ett cykelförråd och en modern tvättstuga. På taket finns en gemensam takterrass med vidsträckt, milsvid utsikt över Stockholm.

Renoveringar: 2014: Renovering av fasad, balkonger och fönster. Radonmätning med godkänt utfall. 2013: Renovering av trapphus och installation av säkerhetsdörrar. 2012: Värmesystem byttes och totalrenovering av hissen utfördes. 2011: Byte av V/A-stammar och elstigare till 3-fas. 2008: Byte av yttertak och renovering av takterrassen. 2007: Byte av värmeväxlare.

Lägenhetsnummer: 0061 (1706)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7 av 7.

Energiförbrukning: 149 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garage i området. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Systern 6 förvärvade fastigheten år 2010 och består av 58 lägenheter med bostadsrätt och 5 lägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. De 5 återstående hyresrätterna (om totalyta på ca 250 kvm) är en god framtida tillgång för föreningen. Man äger även marken. Under 2014 amorterade föreningen ca 4,5 mkr på sina långfristiga skulder samt lån lades om med fördelaktigare ränta vilket gav en årlig besparing på ca 140.000:-. Föreningen höjer avgifterna med 7 % fr o m 1 februari 2015. I angiven avgift på 3.261:- är höjningen inkluderad.

2014: Renovering av fasad, balkonger och fönster. Radonmätning med godkänt utfall. 2013: Renovering av trapphus och installation av säkerhetsdörrar. 2012: Värmesystem byttes och totalrenovering av hissen utfördes. 2011: Byte av V/A-stammar och elstigare till 3-fas. 2008: Byte av yttertak och renovering av takterrassen. 2007: Byte av värmeväxlare.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hushållsel ca 250-300:-/månad och hemförsäkring ca 150-200:-/månad.

Förening: Brf Systern 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: I fastigheten finns framdraget fiberbredband från Tele2.

Sammanställning: Balkong med morgon- och förmiddagssol samt vidunderlig utsikt över grönskande park, himmel och takåsar.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.