Kungsholmen - Fredhäll

Kungsholms Strand 163, 5 tr.

Högt och fritt läge med strålande sjöutsikt. Drömboende med ljus, rymd och charm!

Adress

Kungsholms Strand 163, 5 tr.

Rum

2

Slutpris

2 600 000 kr

Avgift

2 862 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara tvåa med utsikt över Karlbergsskanalen mot Karlbergs Slott, Vasastan och city. Lägenheten är i toppskick med den äldre charmen väl bevarad. Vackra nyslipade och vitbetsade trägolv, spegeldörrar och vita väggar. Suverän planlösning med sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och det välutrustade köket, rymligt sovrum och badrum med golvvärme. Det höga och fria läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ett härligt ljus och rymd. Lägenheten passar såväl singel som par. Hiss finns. Mycket attraktivt läge på trivsamma Kungsholms Strand och denna maritima boendemiljö vid Karlbergskanalen, samtidigt som är det nära stadspulsen vid Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och goda kommunikationer.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Flera rymliga garderober i vitt samt en inbyggd garderob. Vitbetsat och nyslipat trägolv och vita väggar.

– Väldisponerat kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, mikrovågsugn, kyl och frys.

– Trivsamt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord. Spröjsat fönster med djupa nischer och fantastisk utsikt mot kanalen och Karlbergs Slott. Vitbetsat och nyslipat trägolv och vita väggar.

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord och extra byrå om så önskas. Spröjsat fönster med djupa nischer. Vitbetsat och nyslipat trägolv och vita väggar.

– Stilfullt badrum utrustat med golvvärme, dusch, infällbara duschväggar, handfat och wc.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 2 862 kr

Andel i föreningen: 3,48640 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd med stålgaller. Det finns gemensamt cykelrum, soprum och tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Lägenhetsnummer: 122(SÅLD)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Energiförbrukning: 144 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Isbrytaren 28 bildades 1998 och består av 26 lägenheter varav 1 är hyresrätt (dold framtida intäkt) samt 2 hyreslokaler (uthyrda). V/A-stammar renoverades 1995. Juridisk person accepteras ej som medlem. Delat ägande är ok. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Energiprestanda: 144 kWh/m² och år.

Förening: Brf Isbrytaren 28

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.