Kungsholmen - Fredhäll

Industrigatan 7 A, 5 tr

Ytterst väldisponerad pärla med högt läge, solig balkong och fint skick!

Adress

Industrigatan 7 A, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 850 000 kr

Avgift

3 374 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Högt belägen i huset, attraktiv adress och med en underbar balkong som vetter mot innergården finns denna pärla om 42 kvm! Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen, stilfullt kök utrustat med bl.a. diskmaskin, rymligt badrum med badkar och golvvärme samt sovrum med plats för säng och sängbord. Bra förvaringsmöjligheter med bl.a. två inbyggda garderober. Lägenheten är i fint skick i fastighet som stambyttes år 2004. Det höga läget (våning 5 av 6) i kombination med den generösa takhöjden samt de stora fönsterpartiet ger hela bostaden ljus och rymd. Den korrekta rumsdefinitionen är 1 r o k men den smarta planlösningen ger funktionen av en mycket trevlig 2:a. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Här bor man med direkt närhet till det mesta man kan önska sig såsom kommunikationer, jogging- och promenadstråk, restauranger, caféer, galleria, mataffärer, gym m.m. Välkomna på visning!

– Entré med stengolv. Det finns två inbyggda garderober med överskåp samt plats för extra byrå eller garderob om så önskas. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Utgång till balkongen samt stort fönsterparti. Fiskbensparkett.

– Härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster. Sol på balkongen sommartid mellan cirka klockan 10 till solnedgång enligt säljaren. Balkongen vetter mot innergården.

– Väldisponerat arbetskök med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gasspis, elugn och kolfilterfläkt. Ljusinsläpp via överfönster mot sovrummet. Stengolv.

– Trevligt sovrum med fiskbensparkett och fönster mot innergården. Plats för säng och sängbord.

– Badrum utrustat med golvvärme, badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc

Pris: 2 850 000 kr

Månadsavgift: 3 374 kr

Andel i föreningen: 3,24575 %

Byggår: 1941

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd. Det finns även gemensamt cykelrum, innergård, soprum samt tvättstuga i källaren utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Lägenhetsnummer: 56 (1506)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 138 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Gulblomman består av 33 bostadsrättslägenheter (1294 kvm), 1 lokal (90 kvm) med hyresrätt samt 24 garageplatser (691 kvm) med separat kö. För närvarande (2015-01-29) finns det lediga garageplatser som kostar ca 1.800 kr/mån), kontakta föreningens styrelse vid intressen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Fastigheten genomgick år 2004 en genomgripande renovering med bl.a. byte av stammar och el. Föreningen planerar att måla om alla fönster inifrån varje lägenhet. I samband med detta kommer förmodligen föreningen kunna erbjuda de som vill att ersätta innerglaset med ett tjockare, detta bekostas i så fall av respektive lägenhetsinnehavare. Föreningen har nyligen drabbats av en misstänkt fuktskada i tvättstugan och inväntar besked från utredning där. Utförda renoveringar: År 2004 renovering av trapphus, byte av elstammar (3-fasel), stambyte (kök och badrum). År 2005 renovering av gårdsbjälklag, renovering av tvättstuga samt inköp av ny maskinpark. År 2006 fasaden putsades. År 2010 Reparation och isolering av tak.

Förening: Brf Gulblomman

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong som vetter mot innergården.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 270 kr/mån, gas ca 220 kr/mån och hemförsäkringen är ca 170 kr/mån.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.