Kungsholmen - Fredhäll

Sysslomansgatan 8, 6 tr

Drömboende med balkong, högt läge och perfekt planlösning. Attraktivt läge och förening med takterrass!

Adress

Sysslomansgatan 8, 6 tr

Rum

2

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

2 059 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till trevliga Sysslomansgatan och detta suveräna Kungsholmsläge invid Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Samtidigt med bekvämt promenadavstånd till Fridhemsplan, Kungsholmstorg och Stockholm city.

Lägenheten är ytterst välplanerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen. Funktionellt kök med bl.a. diskmaskin, fint badrum med golvvärme, rofyllt sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det höga läget i kombination med det stora fönsterpartiet ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singeln som paret. Hiss finns. Förening med bl.a. en gemensam takterrass med sommarmöblering och vidsträckt utsikt över Stockholm samt en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra. OBS att det förutom värme och vatten även ingår bredband och kabel-tv (basutbud) i månadsavgiften. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en garderob med skjutdörrar.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matplats för större sällskap och trevliga middagar. Utgång till balkongen. Spotlightbelysning och vita väggar.

– Väldisponerat och stilfullt arbetskök med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, gasspis, elugn, fläkt samt kyl och frys. Spotlightbelysning.

– Rofyllt sovrum med plats för säng och sängbord. Här finns en garderob som säljaren lämnar kvar till framtida köpare. Stort härligt fönsterparti. Dörr till sovrummet finns på vinden.

– Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, dusch, infällbara duschväggar, handdukstork, handfat, skåp och spegel. Spotlightbelysning.

– Härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster. Högt och trevligt läge. Sol på balkongen mellan cirka klockan 13-18 sommartid enligt säljaren. Här trivs man!

Pris: 2 595 000 kr

Månadsavgift: 2 059 kr

Andel i föreningen: 1,45020 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 3 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och torkrum. Dessutom finns gemensamt cykelrum, barnvagnsrum, soprum, övernattningslägenhet som kan hyras för 100 kr/natt, samt en härlig takterrass med sommarmöblering och vidsträckt utsikt över Stockholm!

Lägenhetsnummer: 64/1604

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 142 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Hemmet 17 förvärvade fastigheten 1999 och består av 61 lägenheter varav 2 fortfarande är hyresrätter (stort dolt framtida kapital) samt 1 lokal. Delat ägande är tillåtet, förutsatt att minsta ägarandel är 10%. Inga planerade avgiftsändringar. Föreningens ekonomi är välskött med låg skuldsättning. Föreningen äger marken.

Vindsförråd finns.
Det finns en gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 3 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och torkrum.
Cykelrum, barnvagnsrum och soprum.
Övernattningslägenhet som kan hyras för 100 kr/natt.
Härlig takterrass med sommarmöbler och vidsträckt utsikt över Stockholm!

Boendeparkering i området om 900 kr/mån. www.stockholm.se

Renoveringar:
2006: Stambyte i kök och badrum, samt byte av elstigar och renovering av tvättstugan.
2008: Renovering av hissen
2012: Byte av fönster och balkongdörrar. Renoveringar av husets fasad, tak samt balkonger.
2013 – OVK-besiktning
2014 – Brandinspektion med åtgärder, ny mangel till tvättstugan.

Förening: Brf Hemmet 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.