Kungsholmen - Fredhäll

Norra Agnegatan 36, 5 tr

Drömboende med två terrasser, utsikt över takåsarna, öppen spis och centralt läge. Golvyta 46 kvm!

Adress

Norra Agnegatan 36, 5 tr

Rum

2

Slutpris

4 800 000 kr

Avgift

1 815 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en fantastisk vindsvåning med eftersökt adress på Kungsholmen. Lägenheten har två underbara terrasser/balkonger med utsikt över takåsarna samt en stämningsfull öppen spis. Bostaden är en nyproduktion från 2007. Lägenheten är ytterst välplanerad där samtliga kvadratmeter disponeras på bästa sätt. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket samt plats för matbord, sovrum med plats för säng och sängbord samt stilfullt och rymligt badrum med badkar. Lägenheten har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt diskmaskin. Det höga läget i kombination med den genomgående planlösningen och generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Den genomtänkta planlösningen gör detta boende perfekt för såväl singeln som paret. Hiss finns till våning 4 av 5.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt uppvärmt klinkergolv.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Här finns även en fungernade öppen spis.

– Köket är från Poggenpohl och är utrustat med induktionshäll (Gaggenau), fläkt, kyl/frys (Gaggenau), diskmaskin (Gaggenau) samt ugn (Siemens). Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen. Bänkskiva i granit samt stänkskydd i härdat glas med belysning bakom glasskivan. Utgång till balkong/terrass med förmiddagssol. På terrassen finns golvvärme, eluttag och belysning.

– Rofyllt sovrum med garderobsvägg. Utgång till balkong/terrass med eftermiddagssol, här finns även eluttag och belysning.

– Lyxigt badrum med fönsterkupa. Badrummet är utrustat med golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inmurat badkar, dusch, handdukstork, handfat och vägghängd wc.

ÖVRIGT
– Boarea 40 kvm och total golvyta 46 kvm (ej mätvärt utrymme, area under snedtak) enligt säljarens tidigare mätbevis SS021053 utfärdat 2006-08-28, enligt bostadsrättsföreningens info boarea 40 kvm.

Pris: 4 850 000 kr

Månadsavgift: 1 815 kr

Andel i föreningen: 1,53000 %

Byggår: 1907

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd, gemensam innergård med sommarmöblering samt en tvättstuga som tillhör grannföreningen men som i dagsläget kan användas av föreningens medlemmar.

Lägenhetsnummer: 25

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 116 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Norra Agnegatan 36 består av 26 lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt (dold framtida tillgång) sammt 3 hyreslokaler. Total lägenhetsyta är 2028 kvm lägenhetsyta och 553 kvm lokalyta (enligt årsredovisning 2013). Fastigheten är upplåten med tomträtt. Tomträttsavtalet skrevs om 2013 och medför en gradvis höjning från 2014 som slår fullt ut 2016. Styrelsen höjde avgiften med 3,7% i juli 2014. Föreningen har nyligen tecknat nytt hyresavtal med en hyresgärst vilket kommer öka hyresintäkterna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Stammarna i gathuset renoverades 2004 och i gårdshuset på 80-talet och spolades 2011. Energiprestanda 116 kWh/m² och år. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Mer information om föreningen finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.norraagnegatan36.bostadsratterna.se

Förening: Brf Norra Agnegatan 36

Här på Norra Agnegatan 36 bor du med ett fantastiskt läge på Kungsholmen. I området finns en mängd mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man tex populära Trattorian och Mälarpaviljongen. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.