Kungsholmen - Fredhäll

Atterbomsvägen 30, 4 tr

Exklusivt belägen på Fredhäll med stor balkong och härlig sjöutsikt högst upp. Toppskick!

Adress

Atterbomsvägen 30, 4 tr

Rum

2

Slutpris

2 350 000 kr

Avgift

2 001 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Obelånad förening med mycket god ekonomi. Ljus lägenhet högst upp i toppskick om två rum med balkong åt ett makalöst vacker sjöläge med sjöutsikt över Stockholm och dess vatten. Snyggt stilrent arbetskök. Fräscht badrum. Stor takterrass för medlemmarna att tillgå med makalös utsikt över stan och dess vatten. En riktig skön upplevelse!

Välkomna till denna exklusiva bostad högst upp med stor balkong med makalös sjöutsikt och hela bostaden varsamt och fint renoverad. Du har även tillgång till en jätteterrass upp på taket som du smidigt når ifrån bostaden. På takterrassen har du en hänförande makalös sjöutsikt över Stockholms vatten och stad. Måste upplevas! Detta är mycket unikt! Ta hissen ner och du kan få soliga härliga klippbad. Bo exklusivt med vatten och natur men ändå nära Stockholms innerstad.

Hall i vitt med vit innerdörr. Laminatgolv år 2011.

Fräscht kök år 2011 med ljusgrå väggar och med vita snygga skåp i högblankt vitt. Glansvitt kakel på hela väggen. Spotlights med dimmer. Gasspis med fyra brännare och fläkt i rostfritt. Rostfri diskmaskin om 50 bred. Kyl/frys i borstat stål, Samsung. Snygg högblank laminatskiva i körsbär. Kökshyllor ovan lämnas som finns på andra köksväggen. Här finns även väggfasta skåp med högblanka luckor och med högblank bänkskiva ovan.

Vitt stort luftigt vardagsrum utan insyn mot grönt vackert läge. Generösa fönsterytor med burspråk ut vattnet med sjöutsikt som släpper in mycket ljus. Stenskivor under fönster. Nytt parkettgolv i vitt. Stor klädkammare.

Ingång till sovrum i vitt som idag har en säng om 1,60 bred. Laminatgolv. Ingen insyn och med fönster och utgång till stor balkong med sol mitt på dagen. Trätrall på balkongen som lämnas. Fantastisk sjöutsikt från detta underbara läge. Vit dragdörr till vardagsrummet.

Helkaklat vitt duschrum med ljusblått klinkergolv. Nytt tvättställ med spegelskåp ovan. Separat skåp som lämnas. WC.

Läge:
——–
Läs på föreningens fina hemsida om vad boende tycker:
http://www.hemsidan.com/solsangen7/allmant/omgivning/

Pris: 2 300 000 kr

Månadsavgift: 2 001 kr

Andel i föreningen: 2,49890 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns enorm takterrass med makalös utsikt över vatten och Stockholm som måste upplevas, cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 48

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Lätt att få p-plats på gatan. Boendeparkering om 800 kr/m. www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: http://www.hemsidan.com/solsangen7
31 medlemslägenheter samt upplåter 3 lägenheter med hyresrätt vilket betingar ett stort dolt framtida kapital för föreningen.

Förening: Brf Solsången 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: www.comhem.se.

Internet: Bredband. Leverantör: www.comhem.se. Betalas separat.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.