Kungsholmen - Fredhäll

Fleminggatan 61, 1 tr ö.g.

Romantisk sekelskiftesdröm i toppskick med balkong, kakelugn, suverän planlösning och ljuvlig känsla!

Adress

Fleminggatan 61, 1 tr ö.g.

Rum

2

Slutpris

2 900 000 kr

Avgift

1 820 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

I mysigt och rofyllt gårdsläge i fastighet anno 1898, hittar ni denna charmiga och genuina sekelskifteslägenhet med allt som finns att önska! Lägenheten har under 2011-2012 genomgått en smakfull totalrenovering och byggts om till en smart och yteffektiv mini-tvåa som lämpar sig väl för två personer. Här samsas minimalistisk inredningsdesign med vackra välbevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, djupa fönsternischer, snövita snickerier, furutiljor, golvsocklar, högt till tak, lamprosetter samt en fungerande kakelugn.

Planlösningen är suveränt disponerad. Hall med exceptionellt god förvaring i garderobsvägg. Toppmodernt vitkaklat badrum med knappmosaik på golv, duschhörna med infällbar glasdörr och fontändusch, vägghängd WC, golvvärme och infällda spotlights med dimmer.

Kök i stram och stilren design som skapar en genuin bistrokänsla. Exklusiva materialval såsom bänkskiva i bianco cararramarmor. Köket har skåp i dubbla rader till tak och är komplett maskinellt utrustat med bl.a. gashäll, diskmaskin, mikro- och varmluftsugn. Helkaklat väggparti med trendiga mörka fogar som sträcker sig från golv upp till inbyggt fönsterparti vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Möjlighet till mindre väggfast matbord om man så vill.

Ljuvligt vardagsrum med fungerande kakelugn och två stora fönsterpartier som vetter mot föreningens innergård. Från rummet når man lägenhetens balkong vilket ger ett trevligt samspel mellan ute och inne. Matplats mot fönsterparti för två till fyra personer. Takhöjden om cirka 3,17 meter skapar rymd och ger rummet en luftig känsla. Mysigt sovrum med platsbyggd förvaring och stort fönsterparti mot den lugna gården.

Välkommen till detta eftertraktade läge på Kungsholmen. Här bor man i en knäpptyst oas mitt i citypulsen. Alldeles om hörnet finner ni den vackra och under sommartid grönskande Kronobergsparken. Närhet även till trendiga butiker, restauranger, caféer och barer såsom Grandpa, AG och Flippin’ Burgers. Underbara promenadstråk och löpspår längs med Kungsholms Strand!

Trevlig liten förening med mycket god ekonomi.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva en lägenhet som bjuder på något utöver det vanliga!

Hall
En trappa upp välkomnas ni in i hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Här finns en garderobsvägg med exceptionell förvaring av bl.a. kläder, handdukar och linne. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess rymd. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger vitvaxade originalgolv som löper vidare in i lägenheten.

Kök
Toppmodernt kök med bistrokänsla och väl tilltagna skåputrymmen. Utrustat med gashäll, fläkt, diskmaskin, integrerad kyl/frys, mikro- och varmluftsugn. Lyxiga materialval såsom bänkskiva av bianco cararramarmor. Infällda spotlights med dimmer över bänkskiva. Vit kakelvägg med trendiga mörka fogar som sträcker sig från golv upp till inbyggt fönsterparti, vilket ger ett generöst ljusinsläpp.

Vardagsrum
Vardagsrum med fungerande kakelugn och två stora fönsterpartier. Matplats mot fönsterparti för två till fyra personer. Takhöjden om cirka 3,17 meter skapar rymd och ger rummet en luftig känsla. Från rummet når man även lägenhetens balkong vilket ger ett trevligt samspel mellan ute och inne.

Sovrum
Mysigt sovrum med stort fönsterparti som är lugnt beläget mot föreningens gård. Platsbyggd förvaring bakom sängen.

Badrum
Vitkaklade väggar med knappmosaik på golv. Vägghängd WC, duschhörna med infällbar glasdörr och fontändusch. Golvvärme, fläktsystem, infällda spotlights med dimmer. Goda förvaringsmöjligheter genom badrumsskåp och inbyggda hyllor.

Balkong
Rymlig möblerbar balkong som vetter mot lugn innergård.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 1 820 kr

Andel i föreningen: 2,91940 %

Byggår: 1898

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Cykel- och barnvagnsrum, soprum, tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, stort torkskåp och mangel. Vindsförråd om ca sju kvm. Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler, grill och cykelställ.

Lägenhetsnummer: 204 (1105)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garage i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Vårdtornet 11 bildades 1985 och består av 22 lägenheter (1.201 kvm) och 2 lokaler (254 kvm). Fastigheten uppfördes 1898 och på fasaden mot gatan är utsmyckningen "lekande barn" kulturmärkt. Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt.

Genomförda renoveringar:
Byte av V/A-stammar gjordes 1980-1982. I början av 2000-talet renoverades fasaden mot innergården. Ommålning av trapphus, fönster samt tvättstuga skedde 2006. 2007 byggdes balkonger. 2010 renoverades/målades taket om. 2016 slipades och renoverades golven i trapphusen samt gjordes en OVK med godkänt resultat. 2017 målning av ytterdörrar.

Föreningens ekonomi är god och skuldsättningen låg. Inga avgiftsförändringar finns planerade/beslutade.

Till lägenheten disponeras ett vindsförråd. Cykel- och barnvagnsrum, soprum, tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, stort torkskåp och mangel. Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler, grill och cykelställ.

Förening: Brf Vårdtornet 11

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 22

Antal lokaler: 2

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong med innergård.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära Kronobergsparken, Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.