Kungsholmen - Fredhäll

Kronobergsgatan 19 A, 4 tr

Drömtvåa högst upp i gårdshus. Öppen planlösning och balkong i sydväst. Bäst i klassen!

Adress

Kronobergsgatan 19 A, 4 tr

Rum

2

Slutpris

2 650 000 kr

Avgift

1 935 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

I mysigt och rofyllt gårdsläge i fastighet anno 1903, hittar ni denna charmiga och genuina sekelskifteslägenhet med allt som finns att önska! Lägenheten har under 2012-2013 genomgått en smakfull renovering och byggts om till en smart och yteffektiv mini-tvåa som lämpar sig väl för två personer. Här samsas minimalistisk inredningsdesign med vackra välbevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, djupa fönsternischer, snövita snickerier, furutiljor, golvsocklar och högt till tak.

Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Kök i stilren och exklusiv design delas av med en köksö med plats för 4 personer. Komplett maskinellt utrustat med bl.a. spishäll, inbyggnadssugn, integrerad diskmaskin samt vinkyl. Utgång till balkong i bästa sydvästläge. Trivsamt sovrum med plats för 160 cm säng. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en stor walk in closet gör att 2 personer med lätthet kan bo här.

Välkommen till detta eftertraktade läge på Kungsholmen. Här bor man i en knäpptyst oas mitt i citypulsen. Alldeles utanför porten finner ni den vackra och under sommartid grönskande Kronobergsparken. Närhet även till trendiga butiker, restauranger, caféer och barer såsom Grandpa, AG och Flippin’ Burgers. Underbara promenadstråk och löpspår längs med Kungsholms Strand!

Missa inte detta tillfälle att förvärva en lägenhet som bjuder på något utöver det vanliga!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och vita väggar.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster och det höga läget ger ett härligt ljus. Utgång till balkong i bästa sydvästläge.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt och mosaik i grå ton ovan arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, vinkyl, spishäll, inbyggnadsugn samt ovansittande spisfläkt. Köksö med plats för 4 personer.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för 160 cm säng. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en stor anslutande walk in closet.

– Helkaklat badrum med klinker och kakel i ljus ton.

Pris: 2 400 000 kr

Månadsavgift: 1 935 kr

Andel i föreningen: 1,33470 %

Byggår: 1903

Övriga byggnader/utrymmen: Förråd samt gemensam tvättstuga finns på vinden. Hiss finns ej i gårdshuset. Däremot finns möjlighet att ta hissen upp i gathuset och sedan gå över vinden.

Renoveringar: 2012 Balkonger har byggts mot gården 2009/2010 Cykelställ på innergård 2009 Fönsterrenovering trapphus 2009 Delvis renovering av tvättstugan 2008 Fönsterrenoveringen gjordes 2008 Förbättringar av elledningar 2008 Elstigare delvis renoverade 2008 Energideklaration 2007 Ny fjärrvärmecentral installerades 1995 Fasadrenovering 1995 Takrenovering Föreningen genomför partiella stambyten i samband med enskilda bostadsrättsinnehavarens renoveringar av kök och badrum. Föreningen står för kostnaden av stambytet. Innehavaren av lägenheten står för ytskiktsrenoveringen. Kommande renoveringar: Vinden i gathuset kommer att renoveras med start hösten 2014. I samband med det kommer även hissarna att renoveras.

Lägenhetsnummer: 41

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 2007 och upplåter 39 st bostadsrätter samt 3 st hyresrätter och 3 lokaler.

God ekonomi med god likviditet. Vinden har sålts nyligen och stärkt ekonomin ytterligare. Dessutom kommer en av hyreslägenheterna (85 kvm) att säljas inom kort. Vindsförsäljningen har gett föreningen 5 miljoner och 2 miljoner av de lånfristiga lånen kommer att amorteras.

Energiprestanda 176 kWh/m² år.

Förening: Brf Grinden 15

TV: Kabel-TV från Tele 2 ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Tele2. Det finns fiber indraget till fastigheten. Föreningen kommer att ansluta det till varje lägenhet inom kort.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära Kronobergsparken, Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.