Kungsholmen - Fredhäll

Fridhemsgatan 15, 5 tr

Suverän minitvåa med högt och ljust läge. Balkong och bra skick!

Adress

Fridhemsgatan 15, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 320 000 kr

Avgift

1 623 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveräna lägenhet om 33 kvm attraktivt belägen på nedre Kungsholmen intill Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Lägenheten är verkligen perfekt planerad med ett ljust vardagsrum med utgång till balkong, stilrent kök med matplats, sovrumsdel samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor du tyst och lugnt med direkt närhet till allt det underbara Kungsholmen och Stockholm har att erbjuda. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband 100 mbit/s. Populär och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt byrå. Grått klinker på golv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med naturlig plats för soffa. Generöst ljusinsläpp via ett stort fönsterparti. Minimalt med insyn tack vare det fria läget. Utgång till balkong med förmiddagssol. Parkettgolv och vita väggar.

– Utmärkt kök med matplats för 4 personer. Ljusa köksluckor, mosaik i ovan arbetsytor och granitbänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt. Grått klinker på golv och väggar i ljus ton.

– Sovrumsdel med plats för 140 cm säng. Mycket god förvaring i stor garderobsdel.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschhörna, handduksvärmare samt tvättmaskin.

Pris: 2 300 000 kr

Månadsavgift: 1 623 kr

Andel i föreningen: 1,66500 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I källarplan finns en fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel samt en extra "drop-in" tvättstuga med ytterligare två tvättmaskiner och en tumlare. Cykelrummet på entréplan har även plats för barnvagnar. Övernattningslägenheten kostnad 200 kr/natt. Lägenheten används till styrelsesammanträden men kan bokas övrig tid.

Renoveringar: 2002 Fasad, balkonger renoverades och fönster målades. 2004 Trappuppgångar och tak målades samt nya entréportar installerades. OVK besiktning genomfördes utan anmärkningar. 2005 Hissens maskineri uppgraderades. Stamrenovering genomfördes. 2006 Säkerhetsdörrar till samtliga bostadslägenheter och nya postboxar. 2006/2007 Uppdatering och förstärkning av elnätet. 2007 Bredband från Comhem drogs in i fastigheten för bredband, telefoni och tv. 2008 En övernattningslägenhet med dusch ordningsställdes. Tvättstugan renoverades och byggdes om till två tvättstugor. 2009/2010 Fullständigt byte VA-stammar. Renovering av tak. Ommålning av trapphus. 2010 Nytt cykelrum i entréplan under. Ny entrédörr 2011-2012. Fiber 2012. Föreningen planerar att under året renovera fönster samt termostater.

Lägenhetsnummer: 05921-0155

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Hemfrid 15 förvärvade fastigheten Hemmet 8, år 2000 och upplåter 41 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 5 lokaler med hyresrätt, inga vakanser. Det är en äkta bostadsrättsförening.
De tre hyresrättslägenheterna är en dold tillgång för föreningens ekonomi
Byggnadens totalyta är 2583 kvm, varav 2064 kvm utgör lägenhetsyta och 519 kvm utgör lokalyta. Energiprestanda: 157 kWh/m².

För mer info, se http://brfhemfrid.se

Förening: Brf Hemfrid 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband (fiber 100/100 mbps, möjlighet att uppgradera till 1000 mbps) levereras av Ownit och ingår i avgiften.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.