Kungsholmen - Fredhäll

Rålambsvägen 48, 2 tr

Suverän 2:a i toppskick och fantastiskt läge vid Fredhällsparken!

Adress

Rålambsvägen 48, 2 tr

Rum

2

Slutpris

1 860 000 kr

Avgift

1 741 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Välkommen till idylliska Fredhäll och detta härliga läge invid Fredhällsparken! Högt belägen i huset finns denna suveräna lägenhet för två personer. Den flödar av ljus från stora fönsterpartier i väster och har en optimal planlösning med smarta funktionslösningar och ytor i mycket gott skick. Här bevaras originaldetaljer såsom trägolv, spegelmönstrade dörrar och snövita snickerier. Genomgående sober färgsättning, kök med gott om skåp och nya maskiner i rostfri design, härligt vardagsrum med plats för soffa och matbord samt ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Ett eftersökt boende i välskötta och populära Brf Fredhäll!

– Välkomnande hall med med plats för avhängning. Hallen har vitmålade väggar och tak samt fint trägolv.

– Fräscht kaklat badrum med klinkergolv, duschplats, toalett, handdukstork, handfat och badrumsskåp.

– Fint kök med gott om förvaring och skåp i original, ljust målade väggar och tak, arbetsyta med rostfritt stänkskydd samt rostfria vitvaror från 2006 såsom kyl, frys, gasspis med varmluftsugn och fläktkåpa. Diskmaskin från 2008.

– Stort rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsbord. Sovrummet har vitmålade väggar och tak, trägolv, ett stort fönsterparti i väster med generöst ljusinsläpp och en klädkammare.

– Ljust vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Vardagsrummet har stort fönsterparti i väster, vitmålade väggar och tak samt trägolv.

Pris: 1 275 000 kr

Månadsavgift: 1 741 kr

Andel i föreningen: 0,09564 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns flertalet tvättstugor i föreningen, grovtvättstuga, grovsoprum, bastuanläggning, gästlägenhet, förenings- och festlokal, snickarbod och fotolabb. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Renoveringar: Följande renoveringar är gjorda i fastigheten: Stambyte i kök 1968, stambyte i badrum, byte av elstigar och trapphusrenovering 1992, balkonger renoverades och fasaden målades 1997, fönstermålning och spolning av stammar 2001 och installation av nya maskiner i tvättstugan 2003. Föreningen har planer på att förädla vindarna i fastigheterna.

Lägenhetsnummer: 215

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas där tillstånd kan sökas hos Gatu- och fastighetskontoret på telefon 08 – 508 263 00 eller via internet www.stockholm.se/trafikkontoret. Föreningen har dessutom en egen bilpool (för mer info, se brf´s hemsida).

Allmänt om föreningen: HSB Brf Fredhäll är en gammal och väl inarbetad bostadsrättsförening som funnits sedan början av 1930-talet. Fastigheterna ritades av arkitekt Sven Wallander. Föreningen består av 789 lägenheter och 57 lokaler i renoverade och stambytta fastigheter. Föreningen är mycket stabil med god ekonomi och inga avgiftsförändringar planerade. Avgifterna har i övrigt varit oförändrade i många år.

Besök gärna föreningens hemsida på hsb.se/stockholm/fredhall

Förening: HSB Brf Fredhäll

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och 100 Mbit från Bredbandsbolaget.

Runt husknuten finns Fredhällsparken med gräsytor för sol och lek. Tennisbana ett stenkast åt öster och Fredhällsklipporna samt legendariska Fredhällsbadet åt motsatt håll. Solstugans unika uteservering med utsikt över inloppet till Stockholm samt flertalet kvarterskrogar och mysiga caféer samsas med frisör, kiosk, Systrarnas grill, galleri och matbutiker. Trevliga Fredhäll har även två båtklubbar som passeras längs den vackra strandpromenaden.

Tunnelbanans gröna linje och station Kristineberg utgör tillsammans med innerstadsbuss 62 den kollektiva trafiken från Fredhäll. Från Västerbroplan, några minuters promenad bort, ansluter bl.a. buss nummer 4 och 40.

Här finns även nyrenoverad matvarubutik med gediget utbud, bankkontor, frisör, Systembolaget, Svensk Kassaservice samt välsorterad tobakshandlare med post och paketutlämning. Sushi och populär asiatisk restaurang passeras på väg ned till Rålambshovsparken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.