Kungsholmen

Fleminggatan 21, 4 tr.

LÄGENHETEN SÅLD VISNINGARNA INSTÄLLDA!

Adress

Fleminggatan 21, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

5 220 000 kr

Avgift

3 332 kr/mån

Boyta

82 kvmOm bostaden

Fantastisk sällskapsvåning med högt läge och två balkonger, varav en mot innergården. Lägenheten är i härligt skick med de äldre detaljerna väl bevarade. Två vackra kakelugnar, genomgående trägolv och cirka 3,30 meter i tahöjd. Stora vackra fönster med speglar och djupa nischer samt spegeldörrar och pampiga pardörrar. Genomgående planlösning med sovrum och den större balkongen med högt läge mot innergården. Sällskapsvänligt kök med plats för större matbord och utgång till den mindre balkongen samt en kakleugn. Pardörrar leder in till ett underbart vardagsrum med kakelugn, takstuckatur och höga golvsocklar. Stilfullt badrum och gott om förvaringsmöjligheter med bl.a. serveringsskåp i original. Det höga läget i kombination med de stora fönsterna och den generösa takhöjden ger hela bostaden ett härligt ljus, rymd och charm. Populär och välskött förening som beslutat att sänka avgifterna med 25% from 1/1-2013. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Serveringsskåp i original, överskåp samt plats för extra byrå om så önskas. Trägolv och vita väggar.

– Vardagsrum med fungerande kakelugn, stort fönsterparti med speglar och djupa nischer, takstuckatur och höga golvsocklar. Gott om plats för önskad möblering. Vackra skjutdörrar mot köket. Trägolv och vita väggar.

– Kök med stora fönster, utgång till mindre balkong samt vacker kakelugn (i dagsläget ej fungerande). Plats för större matbord och trevliga middagar. Bra arbetsytor och förvaring med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys. Praktisk köksö med förvaring. Trägolv och vita väggar.

– Sovrum med högt läge mot innergården och utgång till den större balkongen. En garderobsvägg med dörrar i original samt en mindre inbyggd garderob. Trägolv och vita väggar.

– Badrum utrustat med golvvärme, handfat, dusch, infällbara duschväggar och wc. Spotlightbelysning.

– Lägenheten har två balkonger. En större mot innergården med sol sommartid från cirka klockan 10:15 – 18:30 enligt säljaren. Plats för bord stolar och blomster. Den mindre balkongen vetter mot Fleminggatan.

Övrigt
– Kakelugnen i vardagsrummet är fungerande medans kakelugnen i köket i dagsläget ej är fungerande. Nuvarnade ägare håller för närvarande på med en utredning om att eventuellt få kakelugnen fungerande.

– Lägenheten har en påkostad och tidstypisk säkerhetsdörr från Proloc.

– I vardagsrummet och köket är fönsterna bullerisolerade med 8 mm lamellglas samt 6 mm energiglas från sovrummet mot innergården.

– Föreningen har beslutat att from den 1/1-2013 sänka avgifterna med 25%. I denna presentation är det den nya avgiften som presenteras, nuvarande avgift 4442 kr/mån.

Pris: 4 950 000 kr

Månadsavgift: 3 332 kr

Andel i föreningen: 3,14500 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Direktverkande el

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett rymligt källarförråd (ca 8-10 kvm) med stålgaller i gathuset. Det finns en fräsch gemensam tvättstuga i gårdshuset (renoverad 2008), cykelparkering, barnvagnsrum, och innergård.

Renoveringar: 2008- Stambyte i gathuset, ny tvättstuga samt tak och hiss. 2010- Trapphus i gatuhuset. 2011- Trapphus i gårdshuset och innergården. 2012- Ommålning av tak gårdshuset.

Lägenhetsnummer: 42/1402

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Energiförbrukning: 142 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Åkermannen 34 förvärvade fastigheten 2008 och berstår av 33 lägenheter och 3 hyreslokaler (uthyrda i dagsläget). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Beslut har fattats att from den 1/1-2013 sänka månadsavgifterna med 25%. Inga större renoveringar finns inplanerade i dagsläget. I framtiden ska gårdshusets fasad pustsas. Energiprestanda 142 kWh/m² och år. Välskött och populär förening.

Förening: Brf Åkermannen 34

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här bor du med ett fantastiskt läge på Kungsholmen. I området finns en mängd mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man tex populära Trattorian och Mälarpaviljongen. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.