Kungsholmen

Norra Agnegatan 43, 3 tr

Sekelskifte i toppskick. Drömläge på härliga Kungsholmen.

Adress

Norra Agnegatan 43, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 030 000 kr

Avgift

3 442 kr/mån

Boyta

74 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 74 ljusa och rymliga kvm i ett fantastiskt bra skick. Sekelskifte med generösa sällskapsytor, högt till tak med stuckatur och takrosetter, parkett samt snövita snickerier och pardörrar. Välkomnande hall med spotlights och walk in closet, sovrum med garderob och plats för dubbelsäng, underbart kök med plats för stora middagar samt ljust, lättmöblerat vardagsrum.
Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Parkettgolv, infällda spotlights och ingång till rymlig walk-in closet.

– Ljust och lättmöblerat vardagsrum med två fönster, parkettgolv och pardörrar med speglar. Vacker stuckatur och takrosett. Här finns gott om plats för såväl matsalsmöbler som soffgrupp.

– Stilrent och rymligt kök från Vedum med matplats för 6-8 personer. Extremt bra förvaring i dubbla över- och underskåp samt goda arbetsytor. Välutrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl och diskmaskin. Vitvaror och bänkskiva från 2009. Stort fönster ger bra ljusinsläpp.

– Sovrum med parkettgolv, stuckatur och takrosett. Fönster och plats för garderobsvägg

– Helkaklat, vitt badrum med grått klinkergolv. WC, handfat och handdukstork. Förberett med uttag för tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 3 442 kr

Byggår: 1891

Övriga byggnader/utrymmen: Källarföråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 1529

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se. Eventuellt kan plats i garage övertas på Bergsgatan.

Allmänt om föreningen: Brf Glasmästeriet bildades 2001 och förvärvade Fastigheten på Hjärnegatan 2 och Norra Agnegatan 43 år 2007. Föreningen består av 35 bostäder, varav 33 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 med hyresrätt. Föreningen har också 2 lokaler varav den ena är populära restaurangen Agnes och den andra hyrs ut till en musiker och är belägen i Glasmästeriet på gården. Inga planerade avgiftshöjningar. Föreningens ekonomi är god. Föreningen har per 2019-12-31 8 msek kr i lån vilket ger en belåningsgrad på 3.454:-/kvm. I kassan finns ca 2,2 msek. Föreningen har ett tomträttsavtal med Stockholms Stad där nästa omräkning sker 2028.

Renoveringar:
2020: Nyrenoverad hiss (Norra Agnegatan 43)
2019: Bytt ut torktumlare och torkskåp i tvättstugan
2019: Injustering värmesystem
2017: Fönster innegård
2017: Stamspolning
2016: Ny frånluftsfläkt
2016: Trapphusrenoveringar
2014: Nya fönster mot gatan
2010: Vindsförsäljning. I samband med detta renoverades taket samt byte av undercentral
2009: Nya maskinpark till tvättstugan, uppdragning av hiss till vinden samt balkonger mot innergården byggdes
2000: Mekanisk frånluftsventilation installerades
2000: Vatten- och avloppsstammar samt elstigar byttes. I samband med stamrenoveringen renoverades samtliga kök och badrum. Nya hissar sattes in och tvättstugan renoverades.
1979: Fasader renoverades och fönster byttes ut.

En överlåtelseavgift betalas av köparen och en pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

Gemensamhetsutrymmen:
Till lägenheten disponeras ett stort källarförråd. Soprum samt cykelrum finns i entréplan. Tvättstugan finns i entréplan och är utrustad med två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt mangel.Gemensam innergård som medlemmarna kan nyttja.

Förening: Brf Glasmästeriet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 35

Antal lokaler: 2

Antal hyresrätter: 2

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Bredband.

Attraktivt läge med närhet till allt vad Kungsholmen har att erbjuda. Efter bara en kort promenad är du mitt i stadens puls. I närområdet finns allt man kan tänkas önska sig såsom post, banker, Apotek, Systembolaget och mataffärer. Längs med Scheelegatan och Hantverkargatan kryllar det av populära restauranger och barer. Vid Norr Mälarstrand finner du strandserveringar, pråmar och fler restauranger. Kronobergsparken är Kungsholmens hjärta och gröna oas.

Goda kommunikationer med T-bana från Rådhuset samt flertalet innerstadsbussar. Från Centralen avgår såväl Arlanda Express och Flygbussarna som pendel- och fjärrtåg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.