Kungsholmen

Fleminggatan 34, 3 tr

Suveränt boende i högt läge med strålande ljusinsläpp, balkong, stilig design och toppskick!

Adress

Fleminggatan 34, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 520 000 kr

Avgift

2 011 kr/mån

Boyta

66 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga kvarter på Kungsholmen, mellan Kronobergsparken och Kungsholms Strand! Med högt, ljust och genomgående läge i fastighet från 1921 finns denna fantastiskt fina lägenhet med härlig känsla och som med varsam hand renoverats till toppskick. Snygg design, påkostade materialval, ljusa färger, många smarta förvarings- och funktionslösningar samt balkong i högt härligt läge med fri utsikt mot himmel, takåsar och öppna innergårdar, bidrar till ett drömboende utöver det vanliga!

Planlösningen är mycket väldisponerad med stort vardagsrum som ger plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Toppfräscht badrum, inrett med jacuzzibadkar och italienska designdetaljer. Stiligt och välutrustat kök i dansk design från Invita med köksutrustning i rostfritt från Bosch. Härligt sovrum i rofyllt läge med platsbyggd garderobsvägg och utgång till balkong högt läge med fri utsikt mot himmel, takåsar och öppna innergårdar.

OBS! Välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Bl a hade man avgiftsfritt i januari och december 2010.

– Välkomnande hall med med slipat och lackat trägolv, ljust målade väggar och tak samt plats att sätta klädhängare på vägg. God förvaring i platsbyggda garderober samt skåp. Hallen har gott rumssamband med bl a en öppning mot vardagsrum med avställningsyta och frostat betongglas.

– Toppfräscht badrum som inretts med italienska designdetaljer. Helkaklade väggar och golv i skiffer från Fired Earth. Golvvärme. Jacuzzibadkar, toalett, designerhandfat och blandare, handdukstork och badrumsskåp.

– Stort och luftigt vardagsrum med slipat och lackat trägolv, ljust målade väggar och tak. Plats för rejäl soffgrupp och matsalsmöbel.

– Stiligt och välutrustat kök i dansk design från Invita och köksutrustning i rostfritt från Bosch. Här finns kyl och frys, keramikhäll, varmluftsugn, fläktkåpa och integrerad diskmaskin.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 2 011 kr

Andel i föreningen: 2,75260 %

Byggår: 1921

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns ett cykelförråd i källaren samt cykelplats på innergården. Det finns en fin tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningslokal och ett grovsoprum. Fin innergård med trädgårdsmöbler, grillmöjligheter, planteringar och en lekplats.

Renoveringar: Byte av V/A-stammar och elstigar 1989-1990 (stammarna spolades även 2010). Renovering av trapphus och tvättstuga 2003. Fönsterrenovering 2004. Renovering av innergård och bygge av nya balkonger 2005. Snörasskydd tak 2006. Målning av tak 2008. Renovering av styrelserum och föreningslokal 2009. Ny undercentral 2010.

Lägenhetsnummer: 9

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 6.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Slagsidan förvärvade fastigheten i hörnan av Fleminggatan och Inedalsgatan år 2000. Föreningen består av 34 lägenheter, varav 2 är återstående hyresrätter och 4 lokaler. Föreningens ekonomi är god och man hade bl a avgiftsfritt i januari respektive december 2010. För mer information om föreningen, se www.brfslagsidan.se

Förening: Brf Slagsidan

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem eller ADSL via telefonjacket.

Närområdet har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. Några stenkast bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd. Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan) och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.