Kungsholmen

Pontonjärgatan 33, ½ tr mot gård

Livsstilsboende i drömskick med utsikt mot Riddarfjärden!

Adress

Pontonjärgatan 33, ½ tr mot gård

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

2 394 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

RING FÖR VISNING, ACCEPTPRIS!

Arkitektonisk design, smarta och bekväma funktionslösningar, stilrena och påkostade materialval och en suverän öppen planlösning ger härlig studiokänsla i detta drömboende vid Norr Mälarstrand. Stora fönster i söder med utsikt över grönskande innergårdar och Riddarfjärdens glittrande vatten i bakgrunden. Välkommen till en lägenhet som införlivar dina krav på stil, klass och finess!

– Hall med klinkergolv och platsbyggd dold förvaring i skåp med dörrar i högblankt vitt. Spotlights och högtalare är framdraget i tak. Ny säkerhetsdörr kommer installeras i hallen.

– Egen ”tvättstuga”/förråd intill köket med tvättmaskin, torktumlare och gott om skåp för förvaring.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, duschplats, toalett, handfat, handdukstork och badrumsskåp. Spotlights och högtalare i taket.

– Härliga öppna sällskapsytor med kök i stilrent vitt och svart samt stort vardagsrum. Köket har gott om skåp med luckor i högblankt vitt, arbetsbänkar i svart granit med kaklad vägg ovan. 4-lågig gashäll och varmluftsugn från IGF, kyl och frys, micro och fläktkåpa. All maskinell utrustning är i rostfri design förrutom diskmaskin som är integrerad. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med öppning mot sovrummet och ett stort fönster i söder med utsikt mot Riddarfjärden. Mörkbetsad fiskbensparkett i kök och vardagsrum.

– Stort härligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Sovrummet har en ”walk in closet” med platsbyggda hyllsystem, mörkbetsad fiskbensparkett och ett stort fönster i söder med utsikt mot Riddarfjärden.

TEKNISK INFORMATION: I vardagsrum och sovrum finns högtalare med sladdar dragna i väggarna. Flera HDMI kablar är dragna från vardagsrum till garderober för Plasma TV och projektor. Dessutom är internetkabel dragen från garderoben till skrivbordsplatsen i sovrummet.

Pris: 3 300 000 kr

Månadsavgift: 2 394 kr

Andel i föreningen: 3,81200 %

Byggår: 1931

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, grovsoprum, källarförråd, tvättstuga med nya maskiner samt en gemensam takterrass med makalös utsikt över Stockholm. Innergård med plats för utemöbler.

Lägenhetsnummer: 0901

Hiss: Ja

Antal våningar: 7

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Brobryggaren 4 bildades 1980 och består av 30 lägenheter och 1 lokal. Föreningens fastighet är renoverad där bl a stammarna byttes 1994-1995, tak gjordes 1985, fönster 2007, tvättstugan målades 2003 med nya maskiner 2005 och trapphus på 1990-talet. Balkonger byggdes 2008. Välskött förening med mycket god ekonomi.

Förening: Brf Brobyggaren 4

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 30

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Suveränt och mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Nedanför huset ligger Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga nedre delen av Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.