Kungsholmen

Fleminggatan 71, 2 tr

Toppskick i stilren design! Genomgående planlösning och balkong i söderläge!

Adress

Fleminggatan 71, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 500 000 kr

Avgift

3 039 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till denna genomgående lägenhet om 65 kvm med balkong i söderläge. Lägenheten är optimalt planerad och i mycket gott skick. Högt i tak, djupa fönsternischer, snygga golv och det generösa ljusinsläppet gör det lätt att trivas i lägenheten.

Rymligt vardagsrum, modernt kök med stor matplats och utgång till balkong med sol under stora delar av dagen. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna samt fyra garderober med mycket bra förvaring. Fräscht helkaklat badrum. Välskött och stambytt fastighet med garage i huset. Välkommen till ett hem för den trendmedvetne!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av två anslutande klädkammare. Ekparkettgolv och vita väggar.

– Härligt och ljust vardagsrum med plats för både stort matbord samt sällskapsdel. Bra förvaring i anslutande klädkammare. Snygg fondvägg och övriga väggar i i ljus ton. Parkettgolv.

– Stilrent kök från 2008 med stor matplats. Vita klarlackade köksluckor och mörkt kakel i snygg kombination. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll samt spisfläkt. Rostfria vitvaror, samtliga från Siemens. Utgång till balkong i söderläge. Snygg fondvägg och övriga väggar i i ljus ton. Ekparkettgolv.

– Rofyllt och trivsamt sovrum beläget mot lugn innergård. Gott om plats för både dubbelsäng samt arbetshörna. Mycket bra förvaringsmöjligheter i rymlig garderobsdel. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht badrum med ljust klinkergolv med värme och vitt kakel på väggar. Utrustat med handduksvärmare samt tvättmaskin från Cylinda.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 039 kr

Andel i föreningen: 3,21210 %

Byggår: 1898

Övriga byggnader/utrymmen: Gemensam stor, öppen och ljus gård med utemöbler samt två grillplatser. Cykelställ finns på gården. Tvättstuga finns i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.

Renoveringar: Under 2005 byttes stammar, ventilation samt elstigar. Finns planer på att se över fönster och ytterdörrar.

Lägenhetsnummer: 123

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Parkering i samma fastighet, 1875 kr/mån. Boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Stenbrottet 3 bildades 2003 och består av 44 lägenheter, varav 3 är återstående hyresrätter, och 4 hyreslokaler. Föreningen betraktas idag skattemässigt såsom en oäkta förening, då intäkterna från dessa lokaler är för stora i förhållande till intäkterna från bostäderna.

Föreningen planerar inom kort att sälja vinden till en byggherre som kommer att bygga 4 lägenheter där och i samband med detta byts taket ut på Kronobergsgatan och taket på Flemingatan målas om. Föreningens ambition i samband med detta är därmed att bli en äkta bostadsrättsförening. Under våren kommer en av föreningens hyresrätter att avyttras vilket stärker kassan ytterligare.

Förening: Brf Stenbrottet 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget samt Com Hem.

Sammanställning: Balkong i söderläge.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenade längs Riddarfjärden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.