Kungsholmen

Karlsviksgatan 14, 3 tr

Sekelskifte i drömskick! Stilren design, suverän planlösning och stor balkong. Endast 1514:-/mån!

Adress

Karlsviksgatan 14, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 150 000 kr

Avgift

1 514 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Välkommen till denna genomgående sekelskifteslägenhet i toppskick med stilren design, modern inredningstouch och smarta funktionslösningar som samsas med bevarade detaljer från början av 1900-talet. Underbart vardagsrum med stort fönsterparti och fungerande kakelugn. Stilrent och fullutrustat kök, stort och trivsamt sovrum med walk-in-closet samt utgång till balkong mot lugn innergård. Toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Toppläge på Nedre Kungsholmen, ett stenkast från Norr Mälarstrand och strandpromenaden längs Riddarfjärden.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt plats för förvaring om så önskas. Hela lägenheten har genomgående fina furugolv i original, högt i tak (över 3 m) och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med stort fönsterparti och fungerande kakelugn. Snygg fondvägg.

– Stilrent kök i stram design med vita köksluckor, mörkt kakel och bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. Plats för matbord för 4-6 personer.

– Rymligt och trivsamt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Utgång till balkong mot innergården. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet samt 2 garderober (ingår ev).

– Toppfräscht helkaklat badrum med ljust klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar, stilren kommod, handduksvärmare, tvättmaskin samt torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 514 kr

Andel i föreningen: 2,46580 %

Byggår: 1912

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd. Ytterligare förråd hyrs ut av föreningen i mån av plats. Tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Barnvagnar förvaras i genomgången mot Sankt Eriksgatan. Mellan husen finns en lummig innergård med utemöbler, cykelställ och lekplats.

Renoveringar: 2011 installerades energiglas i lägenheten. 2010 gjordes partiellt stambyte på delar av Sankt Eriksgatan. 2009 installerades säkerhetsdörrar. 2008 renoverades hissen på Sankt Eriksgatan. 2006 renoverades fasaden på Sankt Eriksgatan. 2006 renoverades värdringsbalkonger. 2005-2006 ommålning av yttertak. 2005 ommålning av trapphus. 2005 dränerades innergården. 2004-2005 byggdes nya balkonger mot innergården. 1973 gjordes rörstambyte och elstambyte. Under detta år totalrenoverades fastigheten och hiss installerades på Karlsviksgatan.

Lägenhetsnummer: 1303 (14140)

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna sam externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger marken där fastigheterna är belägna. Karlsvik41 är en äkta förening. Föreningen äger idag 1 hyresrätt (2 rok). Föreningen har tre lokalhyresgäster; Arkitekter, frisör och förskola.
Föreningen är skuldfri. Föreningen äger också en etagelägenhet. Månadsavgiften inkluderar varmvatten och värme.
Bredband och TV tillhandahålls från Telenor mot ett tillägg om 150kr/ månad. El kontrakteras och mäts individuellt per lägenhet. Stambyte gjordes 1976. Spolning av samtliga stammar inklusive filmning gjordes januari 2018.
Föreningen godkänner inte juridisk person som ägare. Delat ägande godkänns, dock förespråkas minsta ägarandel till 10%. Föreningen har sedan 2020 uppvärmning och varmvatten genom bergvärme.
Gården kommer att renoveras i omgångar under 2020/2021 med ny sophantering, cykel förvaring, sittgrupper, grill och buskar/växter för att bli en trevlig plats att vistas på. Balkongtillägg för de som har balkong är 50 kr/månad. För terrass är tillägget 100 kr/månad. Ingen avgiftshöjning är planerad. Besök gärna föreningens hemsida: www.karlsvik41.se

Förening: Brf Karlsvik 41

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Ett obligatoriskt tillägg om 150 kr/mån tillkommer för bredband 100 mbit från Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Stor balkong mot innergården.

Eftersökt och synnerligen attraktivt läge invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med härligt promenadstråk längs stranden. Närhet till flertalet trendiga restauranger såsom bl a Kungsholmen och Gerdas. Det finns matbutiker och det är någon minuts gångavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns tillgänglig. Även bekvämt avstånd till Kungsholmstorg och Rådhuset. Kommunikationerna är goda med T-bana och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.