Kungsholmen

Polhemsgatan 34, 8 tr, högst upp!

Unik terrassvåning med frontläge mot vackra Kronobergsparken och Parkgatan. Högst upp i insynsfritt sydvästläge.

Adress

Polhemsgatan 34, 8 tr, högst upp!

Rum

2

Slutpris

4 425 000 kr

Avgift

3 775 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende högst upp i soligt sydvästläge. Suverän genomgående planlösning om 64 kvm med stor möblerbar terrass om 12 kvm, helt utan insyn. Terrassen har eftermiddags- och kvällssol och är fritt belägen med panoramavy över vackra Kronobergsparken och fina Parkgatan. Här finns gott om plats för matbord, solstolar och planteringar.

Vardagsrum med matsalsdel och utgång till terrassen. Stort kaklat badrum. Kök med matplats för 6-8 personer. Inre hall med plats för arbetshörna och trevligt glasparti mot vardagsrummet. Rymligt sovrum för stor dubbelsäng. Genomgående ekparkett och stora fönsterpartier. Allt i gott och renoverat skick! OBS! Våningen kan på enkelt sätt omdisponeras till 3:a med två sovrum. Se alternativ planlösning.

Fastigheten har inga trappsteg till hiss och lägenhet. Hissen är dessutom osedvanligt rymlig.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga i rofylld parkmiljö. Ett boende vi tror många väntat på!

– Välkomnande hall med plats för avhängning vid klädhängare och förvaring i garderober. Inre möblerbar hall med plats för arbetsbord. Vackert glasparti mot vardagsrum. Nytt parkettgolv från 2007 och nymålade väggar.

– Kaklat badrum med dusch (möjligt att sätta in badkar), handfat, badrumsskåp, toalett och handdukstork. Föreberett för tvättmaskin.

– Härligt vardagsrum med stora panoramafönster som ger rikliga ljusinsläpp. Utgång till terrassen om ca 12 kvm i sydväst med eftermiddags- och kvällssol samt fritt insynsskyddat frontläge mot Kronobergsparken. Magnifik utsikt över parken, takåsar och fina Parkgatan. Här finns monterat eluttag. Vardagsrummet ger rymlig plats för soffgrupp och matsalsmöbler. Ekparkett och nymålade väggar. Rummet kan enkelt delas av för att skapa ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning).

– Stort välutrustat kök med matplats för 6-8 personer. Fönsterparti med härlig utsikt över takåsar. Gott om skåp för förvaring. Kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Nytt parkettgolv från 2007 och nymålade väggar.

– Sovrum med plats för stor dubbelsäng. Två fönsterpartier med härlig utsikt över takåsar. God klädförvaring i garderober. Nytt parkettgolv från 2007 och nymålade väggar.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 3 775 kr

Andel i föreningen: 4,30400 %

Byggår: 1997

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort källarförråd om 7 kvm och modern tvättstuga. Fin grön innergård med sittmöbler.

Lägenhetsnummer: 10 (1602)

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Stor hiss

Våningsplan: Takvåning. Våningsplan 8 av 8.

Parkering/Bilplats: Boenderparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jordgubben består av 23 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler. Föreningen är en äkta, stabil förening med god ekonomi. Inga avgiftshöjningar är planerade.

Förening: Brf Jordgubben 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Möblerbar terrass om 12 kvm, helt utan insyn. Terrassen har eftermiddags- och kvällssol och är fritt belägen med panoramavy över vackra Kronobergsparken, takåsar och fina Parkgatan. Här finns gott om plats för matbord, solstolar och planteringar.

Välkommen till ett av Stockholms absolut attraktivaste lägen vid Kronobergsparken. Här ges ett rofyllt boende med underbar parkmiljö och promenadavstånd till Västermalmsgallerian, Kungsholmstorg, Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden. Kommunikationerna är goda i form av tunnelbana (ca 100 meter till Fridhemsplan och Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar, närhet till affärer, butiker, restauranger, caféer m.m.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.