Kungsholmen

Pontonjärgatan 38, 5 tr

Högt läge och fantastisk kungsbalkong i sydväst. Drömboende i skuldfri brf

Adress

Pontonjärgatan 38, 5 tr

Rum

2

Slutpris

3 700 000 kr

Avgift

1 733 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkomna att besöka denna synnerligen fina och välplanerade lägenhet attraktivt belägen på Nedre Kungsholmen. Här njuter du av en underbar kungsbalkong om cirka 10 kvm, med perfekt sydvästligt läge med himlen som närmsta granne! Lägenheten är ytterst väldisponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Mycket gott om förvaringsutrymmen. Det höga läget i fastigheten i kombination med den öppna planlösningen och de stora fönsterparterna ger hela lägenheten ett fantastiskt ljus, rymd och charm. Lägenheten genomgick en omfattande renovering med varsam hand 2008. Detta är verkligen ett riktigt drömboende som uppfyller den kräsnes krav på livskvalitet och standard!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt plats för flera garderober samt skrivbord. Trägolv och vitmålade väggar.

– Suverän öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster samt vackra dubbeldörrar ut mot kungsbalkongen ger hela lägenheten ett härligt ljus. Gott om plats för önskad möblering i vardagsrumsdelen samt matplats vid köksön. Köket (Haga) är stilrent renoverat med generösa arbetsytor och bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gasspis samt elugn från SMEG, vinkyl (Bosch) samt kolfilterfläkt (Electrolux). I vardagsrummet är det fiskbensparkett och i köket trägolv och vitmålade väggar.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt byråer. Garderobsvägg med skjutdörrar. Trägolv och vitmålade väggar.

– Kaklat badrum (renoverat 2005) utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat, skåp och wc.

– Underbar kungsbalkong om cirka 10 kvm med plats för bord, stolar, grill, blomster och hängmatta! Balkongen vetter mot sydväst och har solläge hela dagen. Kungsbalkongen är belägen högst upp i huset med himlen som närmsta granne.

Pris: 3 150 000 kr

Månadsavgift: 1 733 kr

Andel i föreningen: 2,12000 %

Byggår: 1926

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga och cykelrum.

Lägenhetsnummer: 53

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 46 lägenheter med bostadsrätt och 5 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen är idag skuldfri samt har ca 5.4 mkr i kassan. Inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen.

Förening: Brf Gjuteriet 1 Stockholm

Suveränt och mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Nedanför huset ligger Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns flera trevliga restauranger, mysiga caféer och mataffärer i direkt närhet. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.