Kungsholmen

Fleminggatan 60, 4 tr

Ljuvligt sekelskifte i toppskick med högt, genomgående och strålande ljust läge.

Adress

Fleminggatan 60, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 015 000 kr

Avgift

3 445 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Flödande ljusinsläpp, luftiga ytor och härlig känsla karaktäriserar denna underbara sekelskifteslägenhet i toppskick. Lägenheten är högt belägen på 4 trappor, det näst högsta våningsplanet, i fastighet anno 1884. Genomgående och mycket tilltalande planlösning där modern design och sober färgsättning möter vackra ursprungsdetaljer såsom snövita och spegelmönstrade dörrar och snickerier, stora höga fönsterpartier och generös takhöjd om ca 3,10 meter. Härliga sällskapsytor i fil där rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier ansluter till stilsäkert kök med platsbyggda skåp- och förvaringslösningar. I rofyllt och knäpptyst läge mot gården ligger det stora sovrummet. Välkommen till ett hemtrevligt boende med utmärkt och centralt läge på Kungsholmen!

– Hall med plats att hänga ytterkläder. Inre halldel med möblerbara ytor och inbyggda garderober för god förvaring. Väggar i ljus kulör och oljad ekparkett.

– Fräscht helkaklat badrum från 2005 med mosaik på golv och golvvärme. Duschplats med skjutdörrar, WC, handfat på kommod, badrumsskåp och infällda spotlights i taket.

– Rejält sovrum i rofyllt och tyst läge mot innergården. Fönster i högt fritt läge med vy mot takåsar. God plats för dubbelsäng och förvaring/garderober längs med väggarna. Väggar i ljus kulör och oljad ekparkett.

– Härligt och luftigt vardagsrum som flödar av ljusinsläpp från två stora fönsterpartier i söder. Vardagsrummet har plats för soffa och stora matsalsmöbler. Inbyggt städskåp. Väggar i ljus kulör och mörkbetsade och nåtade furutiljor.

– Fint kök i stilrent utförande med gott om skåpförvaring och bra arbetsytor med mosaik på väggen ovan. Komplett maskinell utrustning med kyl och frys, 5-lågig gashäll, fläktkåpa, varmluftsugn, tvättmaskin samt integrerad diskmaskin. Väggar i sober kulör och grafitgrått klinkergolv med golvvärme.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 3 445 kr

Andel i föreningen: 3,34070 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 3 kvm beläget i gårdshuset. Det finns en tvättstuga (i gårdshuset) med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Cykel- och barnvagnsrum i källaren. Fin gemensam innergård med utemöbler, grill och plats att ställa cyklar.

Renoveringar: Ny fjärrvärmecentral 2002. Stamrenovering (relining) 2003. Fasadrenovering gårdshus 2004. Balkonger byggda och hyreslokal renoverad 2006. Reparation av entréhall och portar, höjt elsäkerheten i tvättstugan, avluftning av samtliga radiatorer, balkongprojekt nr 2 slutfört och framtagande av underhållsplan för fastigheten 2008. Energideklaration, målning av gat- och gårdshustak, målning av golv i entréhall och OVK 2009. Renovering av fasad på gathus samt fönster och dörrar mot gatan 2010. Stamrenovering av badrumsstam i 60 B 2011.

Lägenhetsnummer: 241 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Ankaret 4 förvärvade fastigheten 1993. Fastigheten består av 31 lägenheter fördelade i gathus med två uppgångar samt i ett gårdshus. Dessutom har föreningen 4 lokaler, varav 3 med bostadsrätt och 1 med hyresrätt.

Förening: Brf Ankaret 4

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Närområdet har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. Några stenkast bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd. Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan) och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.