Kungsholmen

Sysslomansgatan 22, n.b

Funkispärla intill Norr Mälarstrand med öppen spis och härligt skick. Fantastisk gemensam takterrass!

Adress

Sysslomansgatan 22, n.b

Rum

2

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

3 375 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva denna underbara funkislägenhet attraktivt belägen på Kungsholmen, precis intill Norr Mälarstrand. Detta boende uppfyller den kräsnes krav på stil, charm och klass. Fungerande öppen spis, stora fönster med djupa nischer och härligt skick. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett stort och sällskapsvänligt vardagsrum, kök med bl.a diskmaskin, rymligt sovrum och stilrent badrum. Matplats för större sällskap och trevliga middagar. Dessutom finns ytterligare ett rum som idag nyttjas som walk-in closet/dressingroom. Genomgående vacker fiskbensparkett och vita väggar. OBS att avgiften även inkluderar bredband och kabel-tv (grundutbud). Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service alldeles runt husknuten. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Rymlig garderobsvägg med snygga skjutdörrar. Spotlightbelysning.

– Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Vacker öppen spis (fungerande), fiskbensparkett och stort fönsterparti med djupa nischer.

– Väldisponerat och funktionellt kök med matplats för större sällskap. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Fönster med djupa nischer samt öppning mot vardagsrummet.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt extra byrå om så önskas. Fiskbensparkett. Extra dörr till sovrummet finns.

– Underbart badrum renoverat 2010. Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, duschvägg i glas, handfat, skåp, spegel och wc. Spotlightbelysning.

– Härligt dressingrrom/walk-in closet i anslutning till barummet med gott om plats för kläder och skor. Här finns även skön golvvärme!

ÖVRIGT
– 3-fas el är draget i lägenheten

– I november kommer säkerhetsdörrar installeras för föreningens medlemmar. Detta bekostas av säljarna.

Pris: 2 890 000 kr

Månadsavgift: 3 375 kr

Andel i föreningen: 1,95666 %

Byggår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, cykelrum samt en härlig takterrass med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 4

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Brf Sysslomannen förvärvade fastigheten år 2000 och består av 58 lägenheter och 1 hyreslokal (uthyrd). Mer info finns på föreningens hemsida www.brfsysslomannen.se

Förening: Brf Sysslomannen

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.