Kungsholmen

Kungsholmsgatan 20 A , 1 tr. ö.g.

Sekelskiftesdröm i gårdshuset med balkong i söder. 3,05 meter i tak, trägolv, stuckatur och fönster med speglar och djupa nischer!

Adress

Kungsholmsgatan 20 A , 1 tr. ö.g.

Rum

2

Slutpris

5 600 000 kr

Avgift

3 066 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva denna fantastiska tvåa om 59 kvm belägen i gårdshuset i fastighet från 1889. Lägenheten har en underbar balkong med utgång från vardagsrummet i söder mot innergården. Bostaden är i mycket fint skick med charmen bevarad. Takstuckatur, höga golvsocklar, takrosetter, fönster med speglar och djupa nischer, vackert trägolv och cirka 3,05 i takhöjd. Stora sällskapsvänliga ytor och plats för större matbord och trevliga middagar. Stilfullt kök med bl.a. luckor från Picky Living. Lägenheten har både diskmaskin och tvättmaskin. Lägenhetens samtliga fönster vetter mot den trevliga innergården. De många fönsterna i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Mycket eftertraktat läge med närhet till all nödvändig service, fantastiska promenad- och joggingstrån längst Norr Mälarstrand och Kungsbro Strand samt närhet till city. Mycket goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter, praktiska skolådor samt hatthylla. Klinkergolv och spotlightbelysning.

– Enastående vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns ytterligare ett fönster med speglar och djupa nischer. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Takstuckatur, höga golvsocklar, trägolv, takrosett och cirka 3,05 meter i takhöjd.

– Stilfullt och funktionellt kök utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl/frys. Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor från Picky Living. Klinkergolv, spotlightbelysning samt fönster med djupa nischer.

– Rofyllt och vackert sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra garderob, byrå eller skrivbord om så önskas. Bra förvaringsutrymmen med en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar samt ytterligare en garderob/skåp. Trägolv och två fönster med speglar och djupa nischer.

– Rymligt badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, infällbar duschvägg, handdukstorkar, handfat, skåp och golvvärme. Spotlightbeslysning.

– Separat wc som nås från hallen, utrustad med vägghängd toalett samt mindre handfat.

Pris: 5 350 000 kr

Månadsavgift: 3 066 kr

Andel i föreningen: 4,25872 %

Byggår: 1889

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 232

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 143 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett vindsförråd i gårdshuset. Det finns en gemensam innergård med sommarmöblering, cykelställ, barnvagnsrum. Tvättstuga finns i grannföreningen och är utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Bostadsrättsföreningen Pagen 2 förvärvade fastigheten 2005 och består av 23 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler. Total bostadsyta är enligt årsredovisningen 1388 kvm och lokalyta 413 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Föreningen äger marken. År 1995 byttes stammar och elsigar. Stammarna spolades 2014. Renovering av taken gjordes 2015-2016. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Mer information finns i bifogad årsredovisning 2016.

Förening: Brf Pagen 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Ingen fast anslutning/fiber dragenför internet ännu. Upp till medlemmen att välja leverantör.

Sammanställning: Underbar balkong med utgång från vardagsrummet. Balkongen vetter mot föreningens trevliga innergård i söderläge. Sol sommartid på balkongen mellan cirka klockan 08-14 tiden enligt säljarna. Gott om plats för bord, stolar och grönska. Här trivs man!

Utmärkt läge på Kungsholmen, med närhet till all tänkbar service. Gångavstånd till Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker och restauranger. Ett flertal trevliga caféer, restauranger, apotek, banker och matbutiker finns i området. I närheten finns även populära promenad- och joggingstråk längs Norr mälarstrand samt även Kungsholms strand med sina vackra strandpromenader. Vid Norr Mälarstrand finns även flera mycket trevliga uteserveringar sommartid. I närhet finns även Kronobergsparken och lite längre bort finner du Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. För den sportintresserade finns flertalet gym, bl.a. nya SATS Fridhemsplan och Friskis & Svettis. Oslagbara kommunikationer med tunnelbana, gröna och blå linjen, närhet till city och Arlanda Express och flertalet innerstadsbussar.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.