Kungsholmen

Olof Dalins väg 18, 6 tr

Härligt öppen hörnlägenhet i toppskick med stor balkong i söder och fri parkutsikt!

Adress

Olof Dalins väg 18, 6 tr

Rum

2

Slutpris

3 075 000 kr

Avgift

3 758 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Välkommen till ett drömboende invid Mälaren! Med högt fritt läge finns denna suveränt planerade hörnlägenheten i absolut toppskick! Härlig öppen planlösning med nyrenoverat kök i stilrent vitt och vardagsrum med utgång till balkong i ett. Balkongen ligger i söder och vetter mot grönskande park. Genomgående fräscha ytskick, fina ekparkettgolv och goda funktionslösningar.

Hall med plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Ekparkett.

Nytt stilrent kök i vitt med maskinell utrustning i rostfritt. Köket öppnar mot härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Ekparktt och fint tapetserad vägg.

Bra sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ekparkett och fönter mot parken.

Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats, toalett och handfat.

Pris: 3 075 000 kr

Månadsavgift: 3 758 kr

Andel i föreningen: 1,09527 %

Byggår: 1997

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 262

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 6.

Allmänt om föreningen: www.kraftan.se
Brf Kräftan 1620 består av 76 lägenheter i tre hus. Föreningen är mycket välskött. Inga planerade avgiftshöjning eller större reparationer finns.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga i huset. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och platsbyggd grill.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carport-platser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1.155 kr och 1.365 kr (gäller från april 2016). Det är separat kö till garage- och carport-platserna. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. Medlemmar i dessa föreningar har förtur till platserna. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.
Förvaringsplatser för kajaker finns att hyra i bostadsrättsföreningen.

Förening: Brf Kräftan 1620

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg intill idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med bl a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området kommer förutom nya bostäder också få en ny strandpromenad, Kristinebergs strandpark kommer att anläggas, nya restauranger och diverse service. I området finns idag två större mataffärer vid T-banan, låg-, mellan- och högstadieskola, dagis samt härligt klippbad i Fredhäll.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.