Kungsholmen

Kronobergsgatan 21 A, 1 tr. Gårdshuset

Drömboende i fastighet från 1885 med stor balkong, attraktivt läge och låg avgift. Genomgående planlösning och fint skick!

Adress

Kronobergsgatan 21 A, 1 tr. Gårdshuset

Rum

2

Slutpris

4 375 000 kr

Avgift

1 289 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Möjlighet finns nu att förvärva en underbar tvåa i fastighet från 1885. Lägenheten är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor och balkong från vardagsrummet mot den trevliga innergården. Bostaden är i fint skick med bevarad charm. Vackra hårdvaxoljat trägolv, spegeldörrar, höga golvsocklar samt fönster med speglar och djupa nischer. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Här bor manlugnt och tyst med direkt närhet till all nödvändig service, parker, strandpromenader samt kommunikationer. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. En praktisk bänk med förvaring under samt en platspyggd bokhylla. Trägolv och vita väggar.

– Fantastiskt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Fönster med speglar och djupa nischer, trägolv, höga golvsocklar och vita väggar.

– Väldisponerat och charmigt kök med matplats. Bra arbetsytor och generöst med försvaringsutrymmen samt ett skafferi/städskåp. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl och frys. Fönster med spegalr och djupa nischer och trägolv.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra garderob eller byrå om så önskas. En rymlig garderobsvägg. Trägolv samt fönster med speglar och djupa nischer.

– Separat badrum och wc. Badrummet är utrustat med dusch, duschväggar i glas samt handfat. Separat wc med toalett samt handfat.

– Stor härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 4 050 000 kr

Månadsavgift: 1 289 kr

Andel i föreningen: 2,63000 %

Byggår: 1885

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett vindsförråd samt ett källarförråd (i mån av plats). Det finns en gemensam tvätttstuga utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp samt mangel, soprum, cykelförråd, bastu samt övernattningsrum.

Lägenhetsnummer: 25

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 151 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Good Templar består av 37 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler. Det finns 10 parkeringsplatser med separat kö – kontakta styrelsen vid vidare intresse. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande tillåts ej utöver makar/sambor. Alla större ingrepp som berör stammar och/eller bärande konstruktion måste anmälas till styrelsen och ska besiktigas av behörig och oberoende besiktningsman. Medlemmen får nyttja ett vindsförråd samt ett källarförråd i mån av tillgång. Vinden är delvis exploaterad och planer finns för ytterligare ytor. Kök stambyttes 1994-1995. Husen är stambytta i badrum och toalett år 2008-2009. Taken renoverades 1997. Fönster renoverades 2009. Elstigar byttes på 1980-talet och trefas drogs in. Framöver planerar föreningen att renovera fasad (troligen med start i början av 2015), trapphus samt eventuellt sälja råvinden. Energiprestanda 151 kWh/m² och år. Mer information om föreningen finns i årsredovinsingen, stadgar samt på föreningens utmärkta hemsida www.brfgoodtemplar.se

Förening: Brf Good Templar

Månadsavgiften är 1289 kronor + ett obligatoriskt tillägg för bredband om 138 kronor = 1427 kronor/månad.

Utmärkt läge på Kungsholmen med all tänkbar service i direkt närhet. Gångavstånd till Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker och restauranger. Ett flertal trevliga caféer, restauranger, apotek, banker och matbutiker finns i området. I närheten finns populära promenad- och joggingstråk längs Kungsholmsstrand med sin vackra strandpromenad. Med en kort promenad tar du dig till Norr Mälarstrand med trevliga uteserveringar sommartid. Med en kort promenad tar du dig till Kronobergsparken och lite längre bort finner du Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. För den sportintresserade finns flertalet gym, bl.a. SATS och Friskis & Svettis. Oslagbara kommunikationer med tunnelbana, gröna och blå linjen, och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.