Kungsholmen

Fleminggatan 61, 2 tr

Sekelskiftestvåa med kakelugnar, suverän planlösning & högt, ljust läge. Stilren design & toppskick!

Adress

Fleminggatan 61, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 550 000 kr

Avgift

2 890 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga kvarter på Kungsholmen, mellan Kronobergsparken och Kungsholms Strand! I vacker och välskött fastighet anno 1898 finns denna stilrena och genuina sekelskifteslägenhet i toppskick som på senare år genomgått en smakfull renovering. Minimalistisk och snygg inredningsdesign, ljusa färger och flera goda förvarings- samt funktionslösningar samsas med vackra välbevarade detaljer såsom högt till tak om ca 3,20 meter med stuckaturer, flertalet stora fönsterpartier med speglade nischer, snövita snickerier, furutiljor, golvsocklar, lamprosetter och två dekorativa kakelugnar.

Planlösningen är ytterst effektiv, den är rundgående och mycket väldisponerad. Hall med plats för skor och ytterkläder vid klädhängare och platsbyggt bokhyllesystem på vägg. Fräscht kaklat badrum med dusch. Kök i stram och stilrent utförande med exklusiva material, komplett maskinell utrustning och god förvaring i draglådor samt på öppna hyllplan. Ljuvligt vardagsrum med fungerande kakelugn och två stora fönsterpartier. Mysigt sovrum med platsbyggd förvaring, kakelugn (ej fungerande) och stort fönsterparti som ger rikligt ljusinsläpp.

Pris: 3 595 000 kr

Månadsavgift: 2 890 kr

Andel i föreningen: 4,76900 %

Byggår: 1898

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Cykel- och barnvagnsrum, soprum, tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, stort torkskåp och mangel. Vindsförråd. Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler, grill och cykelställ.

Lägenhetsnummer: 302 (1202)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Energiförbrukning: 118 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garage i området. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: På fasaden mot gatan är utsmyckningen "lekande barn" kulturmärkt. Bostadsrättsföreningen bildades i början på 1980-talet och består av 22 lägenheter och 2 lokaler. Byte av V/A-stammar 1980-1982. I början av 2000-talet renoverades fasaden mot husets innergård. Ommålning av trapphus samt tvättstuga skedde 2006. Samma år renoverades husets fönster. Balkonger byggdes under 2007. Taket målades om 2008.

Förening: Brf Vårdtornet 11

TV: Kabel-TV via ComHem (Basutbud ingår i avgiften).

Internet: Bredband via ComHem.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära Kronobergsparken, Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.