Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 28a, 2 tr.

Härligt sekelskifte med högt till tak, vackra originalgolv, generösa ljusinsläpp, fina snickerier & kakelugn. Lugnt & tyst läge mot fin innergård.

Adress

Sankt Eriksgatan 28a, 2 tr.

Rum

2

Slutpris

5 550 000 kr

Avgift

1 513 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 57 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom fungerande kakelugn, stora fönsterpartier, fina vitsåpade originalgolv samt snövita snickerier och spegeldörrar. Mycket bra förvaring. Härliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i fil mot tyst innergård. Uppfräschning och renovering innergården ska påbörjas till hösten och beräknas vara klar våren 2021. Låg avgift, endast 1513 kr/månad och då ingår dessutom ett snabbt bredband!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Klädkammare och nyligen installerad säkerhetsdörr.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt.
– Lättmöblerat vardagsrum med fungerande kakelugn.
– Sovrum med plats dubbelsäng och ytterligare möblemang. Bra förvaring i garderobsvägg.
– Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Klinker med golvvärme.
– Integrerad tvättmaskin.

Trygg och klok förening med välskött fastighet och mycket bra ekonomi.

Ett stort vindsförråd och ett källarförråd tillhör bostadsrätten. Medlemmarna har även tillgång till en föreningslokal med dusch, bastu och möjlighet till övernattning. Cykelförråd och tvättstuga.

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 1 513 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och ett snabbt bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 300 kr, hemförsäkring 200 kr.

Andel i föreningen: 3,03600 %

Byggår: 1911

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 19 (1201)

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Energideklaration: Utförd

Allmänt om föreningen: BF Kronoberg upa är en äkta bostadsförening i Kungsholmen, Stockholm som äger en fastighet med 20 bostadsrättslägenheter på adresserna Sankt Eriksgatan 28, och Sankt Eriksgatan 28A. Föreningen kommer att renovera innergården med start i september.

Förening: BF Kronoberg UPA

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 20

TV: Kabel-TV ingår i avgiften.

Internet: Bredband ingår i avgiften.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med bord, stolar och planteringar. Det har diskuterats balkongbygge i gårdshuset och flera är intresserade. Trapphusbalkong finns i anslutning till lägenheten.

Välkommen till Sankt Eriksgatan. Attraktivt kungsholmsläge invid Kronobergsparken med i princip all service du kan tänka dig inom kort promenadavstånd. Närhet till underbara parker, vatten och grönområden. Kommunikationerna är suveräna i form av tunnelbana (ca 100 meter till Fridhemsplan, blå- och grön linje), flertalet innerstadsbussar och flygbussar. Med sex minuters promenad når man även S:t Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.