Kungsholmen

Scheelegatan 6, 1 tr. ö.g.

Välplanerat sekelskifte med balkong, kakelugn och trägolv. Drömläge på Kungsholmen!

Adress

Scheelegatan 6, 1 tr. ö.g.

Rum

2

Slutpris

3 400 000 kr

Avgift

2 338 kr/mån

Boyta

50 kvmOm bostaden

Underbar sekelskifteslägenhet med attraktivt läge precis intill Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Lägenheten har allt man kan önska sig såsom en underbar balkong mot innergård och en vacker fungerande kakelugn i vardagsrummet. Dessutom sekelskiftescharm med bl.a. fönster med speglar och djupa nischer, spegeldörrar, pardörrar, takstuckatur, trägolv och generös takhöjd. Charmigt och välutrustat kök med bl.a. diskmaskin. Fräscht badrum och rofyllt sovrum. Populär och välskött förening. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten har tre inbyggda garderober. Trägolv och vita väggar.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Vacker fungerande kakelugn, pardörrar, generös takhöjd, takstuckatur samt stort fönsterparti med speglar och djupa nischer. Trägolv och vita väggar.

– Charmigt och väldisponerat kök med plats för matbord. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med kökluckor i vitt samt ett skafferi. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Utgång till balkongen via pardörrar.

– Balkong mot grönskande innergård. Plats för bord, stolar och blomster.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Rymlig garderobsvägg. Fönster med speglar och djupa nischer och trägolv.

– Stilfullt badrum utrustat med golvvärme, badkar, dusch, handfat och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 3 400 000 kr

Månadsavgift: 2 338 kr

Andel i föreningen: 3,33413 %

Byggår: 1900

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd. Gemensam innergård med planteringar och plats för trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Rörstambyte, elstambyte samt installation av hiss 1982. Balkonger 2005. Stamspolning 2007. Fasadrenovering 2006-2008. Takrenovering 2008. OVK och energideklaration 2009. Automatiska dörröppnare, takfläktar 2010. Byte av värmecentral, gårdsrenovering, gårdsbelysning, byte radioventiler, ommålning trapphus 2011. Mer info om renoveringar finns i bifogad årsredovisning.

Lägenhetsnummer: 7/1103

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 185 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Vindruvan Nr 13 registrerades 1993 och förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen består av 21 bostadsrättslägenheter och 5 hyreslokaler. Rör- och elstammar byttes 1982. Juridisk person godkänns ej som köpare. Delat ägande är ok. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Energiprestanda: 185 kWh/m² och år. Välskött och populär förening.

Förening: Brf Vindruvan Nr 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här bor du med ett fantastiskt läge precis intill Kungsholmstorg. I området finns mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man tex populära Trattorian och Mälarpaviljongen. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.