Kungsholmen

Norr Mälarstrand 60, 5 tr

Ateljévåning på Norr Mälarstrand i toppskick med öppen spis och vy mot takåsar. Balkongmöjlighet!

Adress

Norr Mälarstrand 60, 5 tr

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

1 747 kr/mån

Boyta

50 kvmOm bostaden

Invid Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden ges tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende! Unik ”ateljévåning” i rofyllt läge på det högsta ordinarie våningsplanet i synnerligen välskött och representativ fastighet från 1920-talet. Lägenheten är suveränt planerad och smakfullt renoverad med ytor i toppskick. Från stort panoramafönster flödar ljuset, vyn mot himmel och takåsar härifrån är underbar. Tidsenliga detaljer finns bevarade såsom nyslipade furutiljor, högt i tak, spegeldörrar, stora spröjsade fönster samt en fungerande öppen spis. Rymligt vardagsrum, bra sovrum och nytt stilrent kök i dansk design som exklusivt utrustats med maskiner från Gaggenau. Denna unika bostad tror vi många väntat på!

OBS! Bygglovsansökan för balkong har lämnats in till Stadsbyggnadskontoret. Denna balkong kommer vid ett godkännande att byggas från sovrummet.

– Hall med plats för avhängning, vitmålade väggar och tak samt nyslipat furugolv. Entrédörr med gallergrind. I trapphuset, intill entrédörren till lägenheten finns en f.d. köksingång. Här är idag ett litet förråd om ca 0,5 kvm som är bra till förvaring av väskor, skor m.m.

– Fräscht kaklat badrum med klinkergolv, dusch, handfat, badrumsskåp, toalett och handdukstork.

– Nytt kök från 2008 i stilrent vitt med gott om skåp, generös arbetsyta med bänkskiva i svart granit och kaklad vägg ovan. Parkettgolv och vitmålade väggar och tak. Exklusiv köksutrustning från Gaggenau bestående av kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt fläkt från Thermex. Köket har ett spröjsat fönster med vy mot takåsarna.

– Härligt vardagsrum som flödar av ljus från stort spröjsat ateljéfönster med vy mot himmel och takåsar. Vardagsrummet har en fungerande öppen spis, vitmålade väggar och tak samt nyslipat furugolv. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa och matsalsmöbel.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet har två garderober i original och platsbyggda väggskåp för smart förvaring. Vitmålade väggar och tak samt ett stort spröjsat fönster med vy mot himmel och takåsar.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 1 747 kr

Andel i föreningen: 1,90100 %

Byggår: 1924

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 252

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadrättsföreningen Bigarråträdet 1 består av 32 lägenheter, varav 2 är återstående hyresrätter och 1 lokal. Föreningen har mycket god ekonomi och är idag i princip skuldfri.

Förening: Brf Bigarråträdet 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 32

Antal lokaler: 1

TV: Internet, TV och telefoni levereras av egen vald operatör via OpenNet. (Fiber). Se www.opennet.se.

Sammanställning: Ansökan om bygglov för balkongbygge från sovrumsfönstret har lämnats in till Stadbyggnadskontoret. Denna bygglovsansökan kommer gälla för denna lägenhet och de lägenheter som ligger i rad nedåt i huset, totalt 5 st lägenheter.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a den mysiga caféet Petit France. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.