Kungsholmen

Sysslomansgatan 8, 4 tr

Toppklass vid Fridhemsplan med balkong!

Adress

Sysslomansgatan 8, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 280 000 kr

Avgift

2 379 kr/mån

Boyta

48 kvmOm bostaden

Underbar och mycket välplanerad funkis 2:a med solig balkong och allt i toppskick. Här bor det 2 personer idag och bostaden har allt man kan önska sig; stora höga fönster, fina parkettgolv, högt i tak och ett helkaklat badrum med tvättmaskin.

Föreningen har mycket god ekonomi och fastigheten är mycket välskött. Fridhemsplan runt hörnet med all tänkbar service. Bästa kommunikationer med både T-banor och flertalet innerstadsbussar. Även flygbuss till Bromma och Arlanda flygplats finns.

Det finns en gemensam takterrass med sommarmöblering och vidsträckt utsikt över Stockholm samt en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband och kabel-tv.

Trevliga och tysta Sysslomansgatan invid Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med bekvämt promenadavstånd till, Kungsholmstorg, Hornsberg Strand och Stockholm city.

Välkomna till denna fina funkisbostad på härliga Kungsholmen i bästa läget vid härlig park och Fridhemsplan. Här trivs man!

Ljus och välkomnande hall med vita väggar och mörkgrått golv. Bra förvaringsmöjligheter med två garderober med djupa överskåp. Vidare in i lägenheten finns ytterligare förvaringsmöjligheter i form av höga vita garderober i högblankt som lämnas.

Välkomnande vardagsrum som är lättmöblerat. Ljusa väggar och fin fiskbensparkett i original. Utgång till solig balkong i västerläge med sol från lunch till middag under sommarhalvåret. Balkongdörr i helglas ger mycket ljusinsläpp. Stort fönster med marmorskiva under.

Ljust sovrum som idag har dubbelsäng. Stort fönster utan större insyn med marmorskiva under. Parkettgolv. Dragdörr med frostat glas i original in till kök och smart skjutdörr in till vardagsrum.

Fräscht vitt kök med bra arbetsytor och förvaring. Gasspis med ugn och fläkt ovan. Vitt kakel och fondtapet. Bänkskiva i vitt laminat. Bra belysning i överskåpen ner mot bänkskivan. Diskmaskin och kyl/frys i rostfritt.

Helkaklat badrum i vitt med svart klinkergolv. Regndusch med två duschdörrar i klarglas. Fin sättning av mörk mosaik på vägg i duschen. Spotlights i taket. Spegel med inbyggd belysning. Tvättställ med vit kommod under. Handdukstork finns. Tvättmaskin och högt badrumsskåp med spegeldörr lämnas.

Pris: 3 795 000 kr

Månadsavgift: 2 379 kr
I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Kabel-TV. Driftskostnader tillkommer per månad om ca 580 kr; el ca 200 kr, hemförsäkring ca 150 kr, gas 230 kr.

Andel i föreningen: 1,64742 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Renoveringar: 2006: Stambyte i kök och badrum, samt byte av elstigar och renovering av tvättstugan. 2008: Renovering av hissen 2012: Byte av fönster och balkongdörrar. Renoveringar av husets fasad, tak samt balkonger.

Lägenhetsnummer: 45 (1405)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 8.

Energiförbrukning: 142 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Hemmet 17 förvärvade fastigheten 1999 och består av 61 lägenheter varav 2 fortfarande är hyresrätter (stort dolt framtida kapital) samt 1 lokal. Delat ägande är tillåtet, förutsatt att minsta ägarandel är 10%. Inga planerade avgiftsändringar. Föreningens ekonomi är välskött med låg skuldsättning. Föreningen äger marken.

Vindsförråd finns.
Det finns en gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 3 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och torkrum.
Cykelrum, barnvagnsrum och soprum.
Övernattningslägenhet som kan hyras för 100 kr/natt.
Härlig takterrass med sommarmöbler och vidsträckt utsikt över Stockholm!

Boendeparkering i området om 900 kr/mån. www.stockholm.se

Renoveringar:
2006: Stambyte i kök och badrum, samt byte av elstigar och renovering av tvättstugan.
2008: Renovering av hissen
2012: Byte av fönster och balkongdörrar. Renoveringar av husets fasad, tak samt balkonger.
2013 – OVK-besiktning
2014 – Brandinspektion med åtgärder, ny mangel till tvättstugan.

Förening: Brf Hemmet 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: www.comhem.se

Internet: www.comhem.se

Sammanställning: Balkong, läge västerläge.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga caféer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar och flygbussarna till både Bromma och Arlanda.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.