Kungsholmen

Igeldammsgatan 20, 3 tr

Livstilsboende i drömskick med högt fritt läge och utsikt! Stilren design och härliga öppna ytor!

Adress

Igeldammsgatan 20, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 725 000 kr

Avgift

1 980 kr/mån

Boyta

48 kvmOm bostaden

Välkommen till ett fantastiskt boende invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen som införlivar dina krav på stil, klass och finess! Via genväg mellan husen längre ned på gatan nås omedelbart vattnet, en badbrygga och ett av Stockholms vackraste promenadstråk.

I högt, fritt och flödande ljust läge finns denna nyrenoverade, stilrena och snygga lägenhet i absolut drömskick! Suverän och genomgående planlösning med fri vy över det grönskande Stadshagsberget. Modern design, påkostat kök och ljus sober färgsättning möter tidsenligt bevarade detaljer såsom snövita snickerier, fiskbensparkett och spröjsade fönster m.m. Härliga öppna sällskapsytor med vardagsrum och platsbyggt kök i stilrent högblankt vitt och med maskinell utrustning i rostfritt. Sovrum mot tyst innergård och fräscht badrum.

En lägenhet av yppersta klass ger ett livsstilsboende för två personer!

Genomgående vackert -30 tal med stora höga spröjsade fönster, generös takhöjd samt fina stavparkettgolv. En bostad att längta hem till!

Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljusgråa väggar och vita tak.Fiskbensparkett.

Fräscht helkaklat duschrum i vitt med ljusgrå våtrumsmatta, dusch, WC, handfat med vit kommod under, spegelskåp ovan med 2 spotlights i, handdukstork, spotlights i tak.

Fantastiska sällskapsytor med nytt kök i f.d hallen och ett öppet luftigt vardagsrum .

Det platsbyggda köket är stilrent designat ivitt och lyxigt utrustat med komplett maskinell utrustning i rostfri design såsom kyl och frys (integrerad), induktionshäll, fläkt och varmluftsugn. Köket har generös arbetsyta med bänkskiva i ljusgrått, infälld diskho och vitt kakel ovan ovan med spotlights belysning i överskåpen som lyser ner mot bänkskivan. Intill köket finns plats för rejäl matsalsmöbel. Fiskbensparkett.

Köket integreras med vardagsrum i öppen härlig planlösning som flödar av ljus från spröjsat fönster i väster med fri vy över det grönskande Stadshagsberget. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa och TV-möbel, vitmålade väggar och samt fiskbensparkett.

Rymligt sovrum som vetter i rofyllt och tyst läge på innergården. Sovrummet har plats för säng. Här finns två garderober (2×50), samt vitmålade väggar och tak. Platsbyggt skrivbord i vitt.

Intill sovrummet finns en liten hallpassage med ytterligare garderob med överskåp vilket gör att förvaringen i denna lägenhet är utmärkt.

Läge:
————-
Bästa knytpunkten i Stockholm med hela Fridhemsplan runt hörnet. Här når man två tunnelbanelinjer, den gröna- och blå linjen samt ett flertal innerstadsbussar. Ni har även Västermalmsgallerian flera mataffärer och många restauranger samt caféer runt hörnet. Lätt att komma ut på Essingeleden och E4:an för den bilburne. Grönområden hittar Ni också nere vid Karlbergskanalen med utomhus träningscamp, Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Många gym finns även inom gångavstånd.

Pris: 2 650 000 kr

Månadsavgift: 1 980 kr

Andel i föreningen: 3,44950 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1932

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, ett cykelskjul på gården och tvättstuga i entréplan med två maskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Lägenhetsnummer: 10

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering för mantalskrivna på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Isbrytaren 46 förvärvade år 2000 fastigheten på Igeldammsgatan 20. Föreningen består av 28 lägenheter, varav en är en återstående hyresrätt och två lokaler.

Förening: Brf Isbrytaren 46

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: www.comhem.se.

Internet: Bredband. Leverantör: www.comhem.se.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.