Kungsholmen

Scheelegatan 4A, 1 tr ö.g

Sekelskifte med balkong, kakelugnar och trägolv. Låg avgift och drömläge på Kungsholmen!

Adress

Scheelegatan 4A, 1 tr ö.g

Rum

2

Slutpris

3 535 000 kr

Avgift

1 180 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Underbar sekelskifteslägenhet med attraktivt läge precis intill Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Lägenheten har allt man kan önska sig såsom en underbar balkong mot innergården, två vackra kakelugnar och låg avgift. Dessutom sekelskiftescharm med bl.a. fönster med speglar och djupa nischer, spegeldörrar, takstuckatur, vitbetsade trägolv och generös takhöjd. Fräscht badrum och rofyllt sovrum. Populär och välskött förening och endast 1180 kronor i månadsavgift. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt plats för extra byrå om så önskas. En inbyggd garderob och ett inbyggt städskåp/garderob med överskåp. Trägolv och vita väggar.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Vacker fungerande kakelugn. Stort fönsterparti, takstuckatur, höga golvsocklar och cirka 3.05 meter i takhöjd. Trägolv och vita väggar.

– Trivsamt arbetskök med med vita köksluckor och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Utgång till balkongen från dubbeldörrar.

– Underbar balkong mot innergårdarna. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord samt extra garderobsvägg, byrå eller skrivbord om så önskas. En vacker kalkelugn (ej fungerande) och fönster med speglar. Trägolv och vita väggar.

– Stilfullt badrum med handdukstork, handfat, skåp, dusch, infällbar duschvägg och vägghängd wc. Spotlightbelysning.

ÖVRIGT
Kakelugnen i vardagsrummet är fungerande medan kakelugnen i sovrummet ej är fungerande.

Boarea enligt mätbevis 46 kvm, enligt föreningens info 45 kvm.

Månadsavgiften är 1.112 kr+68 kr = 1.180 kr. (Balkongavgift om 820 kr/år).

Pris: 3 200 000 kr

Månadsavgift: 1 180 kr

Andel i föreningen: 3,14530 %

Byggår: 1901

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga i markplan med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt vindsförråd ovanför lägenheten. I övrigt finns cykelförråd och innergård.

Lägenhetsnummer: 15 (1103)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 137 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: 1982 registrerades bostadsrättsföreningen Vindruvan 12. Föreningen består av 18 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrätt och 3 lokaler. 1983 genomfördes många stora renoveringar såsom t ex stambyten. 2005/2006 målades entré och trapphus om. 2009 renoverades taket. Föreningen planerar att renovera fasaderna (på hösten 2013 eller på våren 2014), samt fönster (ska målas) samt en del invändig ytrenovering. Dessutom utreder föreningen möjligheten att sälja vinden i gårdshuset och på så sätt få in pengar till fasadrenoveringen. Inga beslutade avgiftsändringar finns för tillfället enligt föreningen men en avgiftshöjning kan bli aktuell. Föreningen kräver att framtida köpare avser bo permanent i bostaden för att accepteras som medlem i föreningen. Juridisk person godkänns ej som köpare. Styrelsen ska godkänna alla renoveringar i lägenheterna som omfattar vatten och/eller el. Energiprestanda137 kWh/m² och år. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Vindruvan 12

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här bor du med ett fantastiskt läge precis intill Kungsholmstorg. I området finns mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man tex populära Trattorian och Mälarpaviljongen. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.